![]() |
Dlatego pisz***281;, ***380;e to z relacji kolegi :) Co on tej p***322;ytce zrobi***322;, to chyba si***281; nie dowiem.
|
@QB- tak to sie nie da :)
@szukajek - byc moze plyta zakonczyla zywot. DVD-RW tak maja. Padaja przy najlepszej dla siebie okazji. Na wszelki - sprawdz plyte na innym kompie. |
Cytat:
jak mi si***281; zachce to.............. |
Z jego relacji: wybra***322; opcj***281; Erase CD-RW w Nero i da***322; pe***322;ne. Tak przynajmniej wynika z jego opowie***347;ci. A p***322;yta zdech***322;a :|
|
Cytat:
|
Ja mia***322;em podobny objaw, jak po***380;yczy***322;em koledze Verbatima DVD+RW, a on go najzwyczajniej w ***347;wiecie sformatowa***322; jak CD-RW :blee: P***322;ytka oczywi***347;cie przesz***322;a na przedwczesn***261; emerytur***281; :|
|
DVD+RW SONY
witam
problem dotyczy dvd+rw sony 1x-4x compatibile a otóż działa dobrze nagrywało kasowało się:) itp ale dziś probowałem dograć do istniejących plików kolejne niby sie udało (Ashampoo Burning Studio 7) wysunęło płytkę po czym oświadczył ze nagranie pomyślne itp jednak w stacjonarnym dvd nie odtwarza wcale a próby odpalenia na kompie kończą sie fiaskiem nie tyle nie czyta płyty co blokuje cały system mieli płytkę w nośniku a czerwona dioda informuje o zajętym systemie wszystko staje i myśli czy da sie uratować jeszcze te rw ? próbowałem skasować nagrane dane ale nie da się nic zrobić ponieważ myśli i myśli :| |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:21. |