![]() |
Cytat:
:czar: |
Cytat:
|
Nagrywarka jest ok. :D
ps. Czy ja czasem nie pisa***322;em czego***347; na temat w tym w***261;tku? (gdzie jest moja wypowied***378; z 07.02.2008?) |
|
Faktycznie jest.
|
Cytat:
Pytaniem pomocniczym może być jeszcze dokładne sprawdzenie na obudowie napędu Czy jest to faktycznie model DH-20A1H czy LH-20A1H :czytaj: :taktak: |
Dziękuje za konstruktywną odpowiedz nie omieszkam się podzielić swoim doświadczeniem jak go nabiorę korzystając z tej nagrywarki.
pozdrawiam |
Nie przejmuj si***281; polemik***261;, taka ju***380; specyfika tego forum. Jak ju***380; wy***380;ej wspomina***322;em http://forum.cdrinfo.pl/f15/lite-dh-...23/#post893976 nagrywarka warta zachodu.
Forum s***322;u***380;y ludziom :taktak: Jest tylko takie... odmienne. |
Cytat:
I chcemy rzeczowych opinii - to wracamy do tematu :czytaj: Uwaga! Opinia: Ta nagrywarka jest spoko :taktak: Cho***263; nale***380;y pozby***263; si***281; z***322;udze***324; Sprzedawca m***243;wi, ***380;e towar jest dobry, o ka***380;dym z posiadanych w chwili obecnej w sklepie :] Lepiej i mniej dziwnie i bardziej oczekiwanie? :pytanie: :mruga: |
Panwie jestem uczestnikiem kilku forum na nagrywarkach się nie znam i prosiłam o odpowiedz miałem nadzieje, że na tym forum ją dostanę, ale chyba się pomyliłam
ZAPANOWAŁA W TYM TEMACIE DZIWNA POLEMIKA NIEROZUMIE I CHYBA NIECHCE ROZUMIEĆ Jeżeli kogoś obraziłem to przepraszam zawsze uważałem forum za coś, co służy ludziom. I użytkownik jest mądrzejszy w czyjeś doświadczenie |
Po pierwsze: "poprzednie" LiteOny to by***322;y syfy ju***380; w momencie produkcji,
Po drugie: je***347;li zasilacz nie wydala, to wymieniamy sam zasilacz, a nie nap***281;d (co tu komu ma s***322;u***380;y***263;...). Ciesz si***281; z Litka i u***380;ywaj (p***243;ki dzia***322;a) :szczerb: Vizzardem si***281; nie przejmuj... Ten typ tak ma... :> --> @Vizz: nie mia***322;em nic wrednego na my***347;li :) |
W poprzednim, liteonie siadł laser CD, DVD jest w porządku, ale musiałem włożyć drugi napęd CD i obciążało mi to zasilacz byłem zmuszony kupiec nową nagrywarke
Kupiłem liteona, bo takiego miałem sprzedawca wypowiadał się dobrze już po fakcie, ale spokoju nie mai i chciałbym się coś dowiedzieć więcej.Sprzedawca powiedział, że jest to nowy produkt Proszę o opinie VIZZARD-nie wiem czy to się tyczy mojej osoby (Myślę, że to znowu agenci), jeżeli tak to pomyłka Pozdrawiam |
Raczej dobrze :taktak: Szczególnie, jeśli chcesz testować nagrane płytki za pomocą Nero CD-DVD Speed. Jakość zapisu jest dość znośna (choć nieakceptowalna dla niektórych forumowiczów :>) i dla zwykłego, szarego użytkownika/użytkowniczki* powinna starczyć.
*-niepotrzebne skreslić |
Lite-ON DH-20A1H
Kupiłem nagrywarkę Lite-ON DH-20A1H -bo taką mi w sklepie doradzono
Nigdzie nie mogę znaleźć recenzji żadnego opisu czy dobrze zrobiłam myślę, że na tym forum uzyskam opinie z gary dziękuję |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:09. |