![]() |
Jak dodac plik do obrazu plyty?
Chcialbym dodac plik do gotowego juz obrazu plyty, ktory pozniej chce wypalic na Cd-r i nie wiem jak. Obraz plyty ma rozszerzenie bin/cue.
Prosze mi powiedziec czy mozna dodawac pliki do obrazow Cd jesli tak to w jaki sposob i jakim programem. Z gory wielkie dzieki. |
np. programem WinISO ale pozniej trzeba zapisac to jako plik .iso
|
Cytat:
|
Dziekuje bardzo, nie zauwazylem w Win ISO opcji Add File. Sugerowalem sie tym, ze po kliknieciu prawym myszki jest tylko opcja extract, a opcji ADD nie ma tam. No i pomyslalem sobie, skoro nie ma opcji Add to nie mozna. Na belce programu jak byk widnieje ikona Add File, ale lama ze mnie :)
|
... jeśli masz wersję 5.3 możesz go spolszczyć plikiem z załącznika
|
Cz ma racje ze mozna zapisywac plik w starym formacie.ale jst pewne alo.
Niekiedy takie plyty nie chca chodzic..po prosty niekiedy np w formacie clona cd jest informacja o wielkosci obrazu..i gdy sie doda jakis plik..ta wielkosc nie zgadza sie z rzeczywistoscia i plyta nie chce dzialac. Ja radze zawsze po dodaniu pliku zapisac nowy obraz poprzez ....zapisz jako...jako ISO. No chyba ze to juz wczesniej bylo ISO...wtedy to zbedne. Nie wiem jak to jest przy roznego rodzju obrazach..ale przy obrazie clona..to sie sprawdza. Sam to przetestowalem na Herosie4 PL. Po dodaniu cracka i zapisaniu w swoim formacie clonacd..obraz taki byl spieprzony. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:58. |