![]() |
Witam!
Przeszukalem cale forum (nie tylko to) i nie znalalzlem nic na temat problemu: Kupilem naped i cos jest nie tak bo eksploler nie chce go odczytac, mowiac inaczej z Mojego Komputera po kliknieciu na ikone nie moge otworzyc plyty. Natomiast inne programy typu Total Commander otwieraja plyte ale nie moga odczytac zadnych danych. Naped sprawdzalem w innych komputerach i jest ok. DMA on, zainstalowane ForceASPI 1,8, Firmware upgreadowany z YP5U na YV62. z gory dzieki za pomoc :help::help::help: |
Nie zawsze wszyscy siedzą :nieee:
Nie zawsze wszyscy wiedzą :nie!: :czar: |
dobra wgra***322;em tego biosa YV62 i pomog***322;o. pozostaje pytanie jesli chodzi o gwarancje.
musze przyznac ze pomimo tego ze macie tu ponad 1700 aktywnych uzytkownikow. nikt nie kwapi sie za bardzo do udzielania pomocy. no nie chce mi sie wierzyc ze nikt nie wpad***322; zeby mi napisac zebym zmieni***322; biosa na tego z cdfreaks. a moze rzeczywiscie nikt na to nie wpad***322;???????? niewazne. chyba to dlatego ze kazda madra g***322;owa chowa swoja wiedze pod siebie - jak kura jajka - i za wszelka cene nie chce sie nia z nikim podzielic. mimo wszystko dzieki, pozdrawiam i jak najmniej b***322;ed***243;w przy paleniu ***380;ycze!!!! |
no znalaz***322;em jakas stronke http://club.cdfreaks.com/f44/liteon-...ussion-227621/ tam to widze. czym to firmware tak orientacyjnie r***243;***380;ni sie od oryginalnego?? mam rozumiec ze jak je wgram to strace gwarancje?? :-d
|
czyli to jest ten yv62?? czy jaki?? bo jestem laikiem. dle tej wypalarki dostepne sa z tego co widzia***322;em bisy YP5W, YP5U, YP5Y. a ten Twoj to skad sciagnales?? daj jak mozesz jakies namiary.
|
Cytat:
Ja ze swoją póki co nie miałem problemów :nieee: Jest to naprawdę dobry sprzęcik pod kątem tak wypalania jak i korekcji :taktak: A bios mam ten co na zrzucie ekranowym :czytaj: :mruga: |
no fajnie. czyli ta wypalarka jednak obs***322;uguje te p***322;yty. VIZZARD jak radzisz, co powinienem zrobic?? czy isc do sklepu i meczyc o dalsza wymiane na inny model???? w sumie to detal ale mam troche danych na no***347;nikach kt***243;rych owa nagrywarka nie widzi. a tak wogole to zaopiniuj ta nagrywarke, czy to taki raczej szit czy cos lepszego bo z tego co sie orientowa***322;em to jestes raczej w temacie obeznany.
aha. a jaki masz w swojej nagrywarce bios?? ja wgra***322;em ten najnowszy dostepny na tej stronie. |
Stary, dobry Prodisc :| Bardzo ***380;ywotne p***322;ytki. Nie osta***322; mi si***281; ju***380; ***380;aden :buu:.
|
Ilość załączników: 1
Obiecana czarna płyta
Co prawda nie Esperanza ale jeszcze zachowany Vakoss Black x48 burn x32 20A3H YV62 Załącznik 46254 Rozpoznaje, nagrywa, odczytuje :taktak: :mruga: |
A no tak... nie ta strefa czasowa...
|
Cytat:
Ma***322;a dawka neta po powrocie z pracy. :D |
@jou: Ty to chyba masz bezsenne noce... 03:48 :spie:
|
Cytat:
:> |
Cytat:
|| BTW Jutro będzie :taktak: :mruga: |
Ej, no nikt nie pali***322; czarnych p***322;yt??? nie r***243;bcie jaj!!!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36. |