![]() |
Najwidoczniej kolega jacek66919 nie jest szcz***281;sliwym psiadaczem linuxa, mackota i wasze porady o ''trzeciej linijce'' pod linuxem mu si***281; nieprzyda***322;y.....
|
A czemu kolega jacek6619 nic nie pisze ? Nie zainteresowany odpowiedziami ? Chcia***322;abym wiedzie***263;, czy si***281; okaza***322;y pomocne :)
|
Cytat:
a jak klient sobie nie życzy burrrnem? a jak ma linuxa? a jak ma mackota? to co wtedy? :P |
Programowi BURRRN wystarczy wskaza***263; plik cue, nietrzeba nic ''rozpakowywa***263;'' http://www.burrrn.net/?page_id=4
|
Cytat:
|
Cytat:
a jak w tym cue masz więcej niż jeden plik ape/wav/flac/itp spięte w jedną strukturę? a jak ktoś do otwierania pików tekstowych preferuje edit po cmd? || |
w trzeciej linijce :taktak:
a otwieramy w notatniku :) |
Cytat:
|
|
Cytat:
Jest i plik APE i CUE. Otworzylem wiec APE programem Monkey's Audio. Powstalo WAV 718mb. Ale tak pisalem jest to jeden duzy plik. Nie ma tam podzialu na 11 nagran z plyty.... |
Jest r***243;wnie***380; stronka z gotowymi plikami cue do pobrania, ale dopiero jutro, jak b***281;d***281; w domu b***281;d***281; mog***322;a napisa***263; adres tej strony i instrukcj***281; ***347;ci***261;gni***281;cia
|
a do tego pliku ape nie by***322;o pliku cue? poszuka***263;, bo pisanie go od nowa to za du***380;o roboty.
|
Prosze o pomoc-plik APE EAC
Mam plyte spakowana programem EAC. Udalo mi sie to rozpakowac programem Monkey's Audio ale plik wynikowy WAV nie ma podzialu na poszczegolne utwory z plyty a jest to wszystko scalone w jedna calosc.
Czy moglby mi ktos pomoc jak to zrobic i czym aby odkompresowac to z normalnym podzialem na nagrania na plycie? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:25. |