![]() |
no to w takim razie jest zadowolony skoro tak mówicie :D
|
Cytat:
|
bardzo zacny nap***281;d przys***322;ali :taktak:
|
Przesyłka dotarła co prawda miałem do zapłaty 18zł( za przesyłki) ale otrzymałem zamiast starego LITE-ON DVDRW LH-20A1H nie wiem czy lepszy czy gorszy czy takie sam ale czyta wszystko nie wiem czy nagrywa ale pewnie tak :)
|
wysłałem sprzęt dziś
napisze jaki będzie finał |
wlasnie dla mnie tez to bylo dziwne ale mowi***322; ze elektronike tylko. nie wiem na ile zgodne jest to z prawda
|
Cytat:
|
kolega mia***322;e cos takiego to cos sie dzia***322;o z moca lasera. wymienili mu ca***322;a elektronike w srodku
|
po otrzymaniu nagrywarki sprzedawca sprawdza co z nia nie tak, najlepiej napisac na kartce dokladnie co sie z nia dzieje i dolaczyc do nagrywarki, jesli sprzedawca uzna ze nagrywarka jest nie sprawna oddaje ja do hurtowni, a ta wysyla do dystrybutora
|
hm.
a czy oni nie uznają tego sprawne ?? poza tym sprzęt jest ze sklepu ale z netu (allegro) także dochodzi koszty wysyłki ale to akurat nie jest ważne czy nie obciążą mnie tym że łaskawie do tego zerknęli i uznają, że wszystko jest oki . pewnie głupoty wypisuje ale nie jestem w temacie :D |
zdecydowanie oddaj na naprawe gwarancyjna
|
Liteon 16H5S nagrywa, ale nie czyta tego co nagra
Witam
mam taki problem no więc mam LITE-ON DVDRW SHW-16H5S wypalam raczej rzadko no i zauważyłem, że nie czyta, nie których płyt wyskakuje tekst typu "System Windows nie może czytać z tego typu dysku. Dysk może być uszkodzony lub używa formatu niezgodnego z systemem Windows." płyty Tdk(DVD+R) i Verbatima(DVD+R) mimo to, że potrafi je nagrać bez problemu (bufor 97% podczas nagrywania +/- 10%) to nie może ich odczytać ??? ale Dla przykładu płyty Sony (DVD-+R) czyta i nagrywa normalnie odnośnie innych płyt to nie wiem mało nagrywam możliwe, że jest więc których nie czyta ??? próbowałem uaktualnić biosa nagrywarki ( tak to się chyba nazywa:D) ale nie pomogło czy to jest normalne czy powianiem oddać sprzęt (jest na gwarancji) co byście mi doradzili z góry dzięki za pomoc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |