![]() |
No to moze jakieś święto...?? :zongluje::fala::zespol::tancerka::jupi2::slonik: :mysz::ja_chce::gerda:
"EL-ŻIK" był umarły, a jest żywy. |
Cieszymy si***281; razem z Tob***261;. :fala:
:D |
Jednak ten flash do H55L rozwiązał problem. Nagrywa już normalnie.
|
W Grudniu 2007. Programy do nagrywania to Nero i Alcohol. 10 GB wolnego miejsca na C: (jest tam system).
|
My***347;l***281;, ***380;e kolega ma jaki***347; bajzel w systemie. Albo za du***380;o program***243;w do obs***322;ugi CD/DVD (Alcohol, AnyDVD i ca***322;a reszta), albo system w rozwa***322;ce :blee:. Kiedy kolega ostatnio stawia***322; system?
|
DMA włączone. Przerobiłem nagrywarkę na h55l i wgrałem najnowszy firmware 1.5, Dalej to samo .
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja już nie mam cierpliwości, ale jak ty masz To możesz zagłębić się w arkana wyjaśniania podstawowych pojęć i prawideł sztuki Po czym dojść do wiedzy studyjnej i rozwiązać problem i wyjaśnić co i jak :taktak: Ale to tylko moje takie tam... :mruga: |
Cytat:
|
Na razie rozmowa fajnie zaczyna się rozwijać :taktak:
Jest szansa, że na czwartej stronie znajdzie się już rozwiązanie :czytaj: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Napisz konkretnie jakie p***322;yty.
DMA masz aktywne? |
Lg GSA-H54L
Witam.
Na początku nagrywarka płyty DVD z prędkością 16x paliła ok. 5 min. Po jakimś czasie zaczęła 30-40 min. To strasznie długo :(. Format naprawia sprawe ale po jakimś czasie ... Prosił bym o pomoc w rozwiązaniu problemu. Z góry dzięki. ps. Wersja firmware 1.00 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32. |