![]() |
bleeeheheheheheheheh serial znajdziesz na www.astalavista.box.sk
|
no co Ty, w chwili kopiowania posiadasz :)
a zresztą parę oryginałów to mam / z zasady 1 audio miesięcznie musi byc legalna a i gierki też bo lubię dodatki i lubię się wq... że za taki szajs zapłaciłem zamiast po bożemu skopiowac i grać / pozdro |
Tak, tylko że on pomaga w celu wykonania kopii bezpieczeństwa oryginalnego oprogamowania, które się posiada.
|
Nie chce nic sugerować ale to właśnie ON -OLI- robi wszystko abyśmy mogli skopiować to całe ścierwo jak SD 2.51 , TAGES , o reście nie wspomne :)
|
Cytat:
|
sorki wywaliło mnie z netu.
A tak paru gości juz poszło do urzędu lub innej instytucji jak mieli jakieś głupie pytania to dostawali głupie odpowiedzi, chociaż z drugiej strony należy pochwalać za chęć rejestracji oprogramowania. |
Słyszałe, że ponoć w Urzędzie Powiatowym mozna to
|
zadzwon na 0700-555-666 powinni pomoc odbierze mila pani to z nia pogadaj ona ci wszystko wytlumaczy :):):)
|
patrzcie nawet Majonez sie usmial :) :) , a nie usunal posta. sprobuj http://www.cracks.am
|
Telefonicznie....chmm....chyba najlepiej bedzie jak zadzwonisz do Olie`go (to autor clona), juz on cos wymysli na twoj klopot. ;D
|
hahahaha ^_^
|
clone
gdzie w polsce moge zarejestrowac Clone CD, najlepiej telefoniczne, ew. niech ktos poda mi jakis kod zebym nie musial rejestrowac.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:40. |