![]() |
Cytat:
Ważne, że ty jesteś oryginalny... :> || |
A bylem przekonany caly czas ze mam oryginalny ???
Jak dam wersje do tego litka to dziala. ale to jest jakas tam essentials i to tylko do tego napedu. Troche szkoda:mruga: |
@prometeusz oryginalnego NERO :)
|
Dla czego w nero7 premium nie chce mi sie pojawic lightscribe, no dla czego???
DOinstalowalem to - potrzebuje jeszcze czegos wiecej http://www.nero.com/enu/technologies...-labeling.html |
w takim razie odinstaluj sterownik LS z dodaj/usun programy i pobierz najnowszy ze strony lightscribe i go zainstaluj
|
mam nero w wersji 7 i najnowsze sterowniki
Utilities lightscribe pokazuje I get error reading DRF Version , nie wiem może w tym jest problem |
Nie ma znaczenia czy plyta jest wypalona czy tez nie, na jakim programie robisz te etykiety ?
Zaktualizuj sterownik LS ze strony www.lightscribe.com |
ja i lightscribe
nagrywarka samsung sg-202 zrobiłem etykietę odwracam płytę naciskam drukuj i idzie cały proces trwa około 20 minut. potem info , że zapis skończony i ok , płytka wychodzi i nadruku brak. Już nie mam pomysłu na rozwiązanie problemu.
Próbowałem nagrywać na Verbatim (wersja 1.2) - trzy różne płyty i nic. czy płyta która jest niby nagrana jest już do niczego (lightscribe). czy ma znaczenie wykonanie najpierw nadruku , a później nagrywanie płyty , czy musi być inna kolejność.:help::help::help::help::help::help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48. |