![]() |
Ja mialem taki numer u kolezanki.
Ona ma sata a ja poczciwe nie sata 200 gb. Probowalem roznych kombinacji zworkowych i dupa blada. Nie wykrywa ysku. Jak odepnesate to dysk wykrywa. W biosie nie nie znalazlem (moze za cienki jestem). A moze to yblo tak ze w jednej kombinacji zworkowej wykrywa tylko moj. Jakos tak. Koniec koncow sie poddalem. A u mojej dziewczyny co tez ma sate jak kolezanka normalnie podlaczam dysk i nie mam klopotow. Moze to kwestia plyty glownej ??? |
Ma auto, raz go dziwnie wykry***322;o zamiast Samsung to Qamsung niby by***322; obszar nie podzielony na partycje ale nie da***322;o si***281; zainicjowa***263; nowej partycji
|
Jak kolega ma w biosie ustawione wykrywanie dysk***243;w? Mo***380;e prze***322;***261;czy***263; na "auto"
|
Przecie***380; napisa***322;, ***380;e PATA :)
Nie wykrywa dysku w BIOSie czy tylko partycji nie widzi? Czy dysk startuje (poczujesz przy odpalaniu kompa jak przy***322;o***380;ysz do niego r***281;k***281;)? |
A jaki komp, konfiguracja, jaki os, jaki dysk sata ?, jak podpi***281;ty....
Kryszta***322;owych k***243;l atualnie zabrak***322;o :D |
Dysk działający u mnie nie działa u kolegi
Witam
No więc mam taki problem z dyskiem Samsung sp1614n. Mianowicie dysk podpięty do komputera u mnie działa ale u kolegi już nie próbowałem wszystkiego podłączałem dysk w master i w slave ale ciągle to samo czy to wina komputera czy dysku?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:57. |