![]() |
Emulator PS2PC? wtf?
Mógłby kto¶ kto to próbował urochomić, opisać funkcje jakie to posiada,
do czego służy itp.? "Emulator x86 (innymi słowy emu PC) - PS2PC" |
Sam nigdy z niego nie korzysta***322;em bo i nie mog***281; znale***378;***263;. Tym bardziej, ***380;e jest emu ps2 na pc pod t***261; sam***261; nazw***261;.
W ka***380;dym razie niczego wi***281;cej pr***243;cz dosowego softu bym od tego nie oczekiwa***322;. Cytat:
|
no co do dosa to prawdopodobnie tak...
a znalazłem stronke tego emulatora... google nie boli ;) http://ps2pc.parodius.com/ to była pierwsza stronka jaka jest po wpisaniu ps2pc :P i jest ona o nim, niestety wszytko jakies komendowane a ja klawy nie mam... może jest w nim co¶ wartego uwagi... :spoko: |
Cytat:
Kod:
\|/ ____ \|/ |
binarka też tego jest...ale jak go uruchomić za pomoc± swapa (i jeszce jak sie ma slimke)
ten kolo to tam opisał ale chyba staroangielskim :sciana: tak więc próbowałem to uruchomić i zauważyłem że jest tylko Makefile bez niczego...:czytaj::( (powinien być jako elf* jak każdy program na ps2) ale kit... (tam jest jeszce jaki¶ bios ale jego to już nie mam pojęcia jak uruchomić... komu¶ sie udało?? |
Ten program nie jest skończony. Nie można go nawet dumnie nazwać alpha version. To jak na razie tylko kilkana¶cie tłumaczonych instrukcji. Zwyczajny proof of concept, także zapomnij o emulacji nawet DOSa.
--- Na stronie nie ma binarki co już podkre¶lałem. Jest tylko src. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:36. |