![]() |
narzedzie przed wypalaniem
Majonez, a moze dodac to do listy pytan i odpowiedzi.
"przed wypalaniem sprawdź: http://www.amii.pl/testery/wirtualny.html PS. Nie jestem dystrybutorem, ani nie wiaza mnie zadne kontakty, nawet towarzyskie z w/w urzadzeniami |
a co to da / nici nikt mnie nie powstrzyma od właczenia kompa na bańce / chyba że kobieta albo wcześniej na trzeżwo wykonany demontaż kabelków :) i schwanie kabla od monitora /
przy czym stawiał bym na to drugie ;) pozdro |
Niektórym bym zaproponował rozszerzony zestaw "narzędzi" ;)
http://www.idn.org.pl/medykon/narkotyki/testy.htm |
... ja nigdy nie wypalam na trzeźwo, to jest tak bardzo stresująca operacja, że muszę być przynajmniej lekko "dziabnięty" (3 szuki Kilkenny wystarczą) ;D , a jak mi się zaczyna "bekać" tzn. że wypalanie poszło dobrze 8) .
|
zaczepiste!!!
wychodzi mi na to ze 8 browarow jest dla mnie smiertelne :), pol litra tez... cos tu nie gra, bo kotem nie jestem i mam tylko jedno zycie, a zdazalo sie i 9 obalic na jedno posiedzenie nieprawda jest tez to ze trzezwieje 33 godziny!!! juz rano po libacji jest nienajgorzej a wieczorkiem juz po wszystkim mimo niedociagniec - zaczepista strona |
[quote]cana (14-05-2002 09:46):
a co to da / nici nikt mnie nie powstrzyma od właczenia kompa na bańce / ********************* Oh - Cana. To chodzi o to, zeby wiedziec kiedy nie chuchac na nosnik, bo C2H5OH zwany potocznie spirytusem mozne uszkodzic warstwe plastiku i po plycie :). Ponadto, mozna chuchnac w strone nagrywarki jak sie glowa obsunie i laser moze wywolac wybuch par W/W zwiazku chemicznego i nieszczescie gotowe ??? |
musiałbym paść pod stół :)
a wtedy istnieje ryzyko że albo wpakuję paluchy w któryś z wentów 5k5 ob/min albo oberwę tacką o napedu i ciut otrzeźwieję a to już niedopuszczalne :) a co nośnika to poliwęglany całkiem dobrze znosza kąpiele w etanolu / na paru imprezkach się zdarzyło ;)/ tylko nie lubią soku z czarnej porzeczki / cholernie się kleją / a zresztą ja tam na bąńce tylko namiętnie lubię łązić po sieci i pisać OT z makabryczną ilością literówek :) i ultra inteligentnych / chyba inaczej ;)/ skrótów myślowych pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:35. |