![]() |
Dla posiadaczy LG8240 24x10x40
Jak wiekszosc z was wie ta nagrywarka nie obsluguje SD2.Niektorzy pisali,ze im sie udalo.I wiecie co?Mieli racje.Sprobowalem tez przegrac tak zabezpieczona plyte,byla nia oryginalna Battle Islle:The Andosia War.Przegralo sie zaje...Dodam ze nagrywarka Made In China,bios 1.07,oczywiscie nagrana programem CloneCD.
|
Ale przegrales z wlaczonym AWS ?
|
A przypadkiem ta nieoryginalna kopia nie miała już podmienionego exeka??? bo clony wtedy np i tak pokaże że płyta jest zabezpieczona a wcale nie jest. IMHO wiarygodne jest tylko przegrywanie tloczonych oryginalów...
Sorry!!!! Zdaje sie ze niedoczytalem Twojego postu ;-) - Sorry |
Przegrywalem oryginalna plyte:pudelko,instrukcja,itd.Przegrywalem zgodnie z tymi opcjami jakie pokacywal ClonyXXl a ktore trzeba bylo zaznaczyc w CloneCD,lacznie z naprawianiem slabych sektorow.Przegralem juz dwie kopie i wszystko chodzi ok.Powtarzam:NIE BYLA TO PIRACKA PLYTA Z PODMIENIONYM PLIKIEM WXE TYLKO ORYGINAL ZE SKLEPU.
|
Mam taką samą nagrywarę i:
- na CD-RW nagrał poprawnie - na CD-R błędnie Sprawdz to u siebie Test przeprowadziłem za pomocą pliku, który znajdziesz na CDRInfo w dziale opisującym zabezpieczenie SD2 |
Po co bawic sie w jakies pliki testowe.Przegralem juz dwa oryginaly zabezpieczone SD2 i wszystko jest w porzo,a nagrywalem na CD-R.
|
Gdyby nie opcja w CloneCD "Naprawiaj słabe sektory", to ta nagrywara by SD2 nie zrobiła. Dlatego nie jest w stanie przejść sprzętowo tego zabezpieczenia.
|
Cytat:
|
Spróbuj SD2.51, np. Heroes IV (druga płyta), Dodatek do Settlers IV, Medal of Honor - ale tylko oryginały.
Jak ja miałem tę nagrywarę to nie miałem czasu tego sprawdzić, a jestem ciekawy, czy to też zrobi. Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:39. |