![]() |
jaka mapa do tej navi
mam forda mondeo z 200 roku jest tam zamontowana seryjnie radionawigacja RNS2 mam orginalna płyte CD do tej navi tylko ze holandi:( kumpel przegrał mi polska mape z orginalnej blaaupunkta polska czechy 2007 jak ja włozyłem to ona nie działa .. jaka płyta do tej navi?
|
Ale jakiego forda MKII czy MKIII ?
|
xxx
to jest model MK2 na tej cd nic nie jest napisane jaka to płyta :(
|
No to cie musze zmartiwc nie ma do tych navi polskich map i zapewne nie bedzie juz nigdy a to co kolega ci dal jest do innego navi
|
a ja słyszałem ze były płyta na cała Europe do RNS. moze wiesz gdzie można znalezc bo ja szukałem chyba wszedzie i nie moge znalezc..:(
|
Na ebayu widzia***322;em. :]
|
No a ja czytalem na forum Mondeo Klub Polska ze nie mam map do tych navi, pytali m.in w ASO a oni chyba najlepiej wiedza
|
Cytat:
Co oczywi¶cie nie wyklucza tego, że możesz mieć rację, a ja widziałem inne RNS. :] |
Tzn powiem tak oficjalnych nie ma map czytalem na forum MKP ze sa firmy ktore daja mapy do tych navi w MKII cena chyba jakies 100zl ale namiarow na firme nie mam no i kilka osob sie wypowialo na ten temat podobno dokladny ten gps i ma nawet polski glos ale navi w MKII jest monochromatyczne wiec ja osobiscie wolal bym kupic najta***324;sze navi i miec kolor
|
navi
witam ja szukam płytek na polske ale jeszcze nie znalazłem słyszałem ze gdzies jest firma która robi płytki do tej navi ale nie mam namiarów do niej a ty masz? a skad wiesz ze jest dokładna? mozesz podac link gdzie to przeczytałes?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:36. |