![]() |
Jak skopiowac z... płyte przez alcohol 52%?
Witam!!
Jestem tu nowy, i jak w temacie mam problem ze skopiowaniem pewnej p***322;yty Jest to wydanie gazetowe s***322;ysza***322;em o w/w alcoholu ale ja nie wiem jak sie do tego zabrac :help: Prosz***281; o pomoc mile widziane screeny i inne programy z opisem.:taktak: Z g***243;ry dzi***281;ki i pozdro. |
Jaki masz problem? Bo nie spotka***322;em si***281; jeszcze z zabezpieczon***261; p***322;yt***261; w gazecie...
|
Jak ją chce przekopiować na dysk to wyskakuj "błąd danych"
i kopiuje się tylko wstęp tzn. "ostrzeżenie" że nie można jej publikować itd. co mam z tym zrobić? ??? |
Zaopatrzyc sie w lepszy naped lub inna plyte.
O ile siem nie myle. |
Zapewne plytka jest "walnieta" - to czeste w wydaniach gazetowych (robia je na badziewiu i niedbale - wiadomo, koszty).
UltraISO w full wersji - utworz obraz *.iso - pozniej mozesz nagrac albo tym samym UltraISO albo dowolnym softem akceptujacym standardy ISO (ISOburn, Nero, Alcohol....) I uwaga - jezeli jest to film, mozesz go przekopiowac "zywcem" (folder VIDEO_TS) na dysk i wypalic Nero jako kompilacje Video DVD - pod warunkiem, ze nie wyskocza bledy CRC (odczytu) Bo plytka moze grac, ale blad CRC uniemozliwia kopiowanie. Ps: nawet Wybiorcza nie zabezpiecza plyt (chyba - nie sprawdzalem) |
Witam
Dzięki wszystkim za pomoc na dzień dzisiejszy przez ultraiso jeszcze nie kopiowałem (płytę pożyczyłem kumplowi) gdy mi ja odda odezwę się jak poszło :respect: dla wszystkich pomocnych |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:44. |