![]() |
Mnie tam ***380;aden program nie zadowala... Co innego ***322;adna kobieta :P
|
Szczególnie stwierdzenie
Cytat:
|
Problem polega na tym, ***380;e wodzu jest strasznie lakoniczny. Niezadowoli***263; to mo***380;e panienka na rogu i wszyscy b***281;d***261; wiedzie***263; o co chodzi. Ale je***347;li dyskutujemy na tematy techniczne, to trzeba sypn***261;***263; parametrami technicznymi pliku we i wy, tj. kodek, rozdzielczo***347;***263;, czas, obj***281;to***347;***263;. Przyda***322;y by si***281; te***380; screeny dokumentuj***261;ce niezadowolenie.
Przy pewnym stopniu z***322;o***380;ono***347;ci programu nie ma znaczenia, co to za program, tylko ustawienia parametr***243;w kodowania. Ot co. |
Pierwszy post to straszny be***322;kot. Neo-kids powinny si***281; od Ciebie uczy***263;. Dodamy do tego temat dyskusji i wychodzi niez***322;a _BEKA_
A wracaj***261;c do tematu. Google mi to wyplu***322;o w 2s... http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=f5b&q=kompres ja+filmu+program&btnG=Szukaj&lr= |
Witam próbowałem tego programiku ale jakość filmów mnie nie zadowala po kompresji.
|
Ja używam PocketDivXEncoder do przerabiania divix-ów na jeszcze mniejsze - do palmtopa.
|
:wow: buhahahahaha masz repute kolego jak tylko bede mógł wystawić :spoko::haha:
|
Witam jak znasz jakiś dobry program to wymień nazwę bo zapodałeś linka jednak na tej stronce nic o programach niema tylko raczej zdjęcia z Irlandii itp.nic na temat oprogramowania.
|
Nawet niejeden. :]
|
:wow: naprawd***281; znasz ||
|
Ja znam.
|
Program do zmniejszania pojemności filmu
Witam poszukuję dobrego programu abym mógł nim robić kompresję ponieważ potrzebuję filmy potem dodawać na stronkę youtube.Tam wiadomo max do 100MB wielkości i 10 minut długości można dodać film.Jak na razie programy którymi robiłem kompresję nie zadowalają mnie zbytnio po zrobieniu kompresji.Może znacie jakiś dobry programik który lepiej to potrafi???Liczę na waszą pomoc.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |