![]() |
Cytat:
Dzwonisz po kuriera, przyjeżdża, zabiera i przywozi nówkę :mruga: Tylko opisz solidnie co i jak Wszystko masz na karcie gwarancyjnej :czytaj: A co do nośników to stamtąd Sony albo Verby Jeżeli Verbatimy to tylko Made in India - ostatnio są naprawdę dobre, choć można trafić i zonka Natomiast Sony, choć nie są aż tak dobre jak Verby to trzymają raczej poziom jakościowy I także warto powierzyć im swoje dane :taktak: :mruga: |
A na przysz***322;o***347;***263; jakie no***347;niki polecasz? Najlepiej co***347; z werona.net bo wygodnie ;)
Sprawdz***281; jutro nap***281;d w innym kompie ale nie mam ju***380; nadziei. Jak wygl***261;da reklamacja je***347;li chodzi o LG? |
Cytat:
Nie chciałbyś zobaczyć ich wykresów jakościowych, uwierz mi... || :mruga: |
Nie wiem czy niez***322;e, ostatnio sta***322;y w promocji po 50 sztuk, za 18 z***322;... wszystkie skopane, jak kto***347; mnie ostrzeg***322; na sklepie ;)
|
Cytat:
Sprawdź nagrywarkę na innym kompie... :taktak: |
Kt***243;re dok***322;adniej? Wszyscy nagrywaj***261; na nich, powiem wi***281;cej, znam osob***281; kt***243;ra drugi albo trzeci rok katuje nagrywark***281; p***322;ytami marki "tesco" i wszystko jest ok.
|
Cytat:
Tak zwane bomby cake'kowe :czytaj: || |
Przyczyn***281; czego? Te p***322;yty nagrywa***322;o na starym systemie bezproblemowo.
|
Cytat:
|| |
Te same co nagrywa***322;o przed formatem, ba nawet z tych samych cake'***243;w. Jakie***347; market***243;wki i Emteci. A, i philipsy DL 8,5 .
|
Cytat:
Aha! A te jakiekolwiek nośniki to jakie rodzaje i firmy? :pytanie: :> |
Nic nie pomogło, nie mam już pomysłu. 10 płyt do kosza, a raczej oknem, więc jakby ktoś widział latające talerze, to ode mnie.
|
Postawie jeszcze na nowo system, ale watpie zeby pomoglo...
|
Cytat:
Jeżeli problemy wystąpiły nagle To weź tę spawarkę ze swojego kompa i sprawdź u kogoś innego Bo może ze samą nagrywarką coś się stanęło :ysz: Jeżeli będzie dobrze - to wina leży po stronie twojego kompa lub systemu Ale może to padła spawarka... :czytaj: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:57. |