![]() |
Cytat:
|
Wiesz co? Nie wiem co to jest "samo Nero"....
|
Na tym filmiku wszystko jest wyja***347;nione.
|
Cytat:
"W samym Nero" niema takiej opcji albo jestem strasznie niedowidzący a mam skrót do nero bez StartSmart (Stare nawyki) Z CDAudio to tak ale nie wiedziałem jak utworzyć CD z plikami mp3 |
A do czego zagl***261;da***322;e***347; w tym Nero, ***380;e nie by***322;o? ;)
Bo jak do Nero burnig rom , przy kompilacji audio cd wstawisz playlist***281; winampa, to te***380; zbiera mp3 z dysku... |
Wielkie dzięki
Nero> StartSmart> Audio i .. :D jest Utwórz CD z MP3 Moja wina, nie zaglądałem do StartSmart. Najciemniej jest pod latarnią jeszcze raz dzięki :spoko: |
Prezesik dobrze napisał :spoko:, ale że szybko to zrobił,:) to zapomniał dodać,:D że na ekranie startowym Nero musisz rozpocząć w "Utwórz CD z MP3".
|
Cytat:
Tzn samą playliste da sie nagrać ale z niej mp3 w autku nie usłyszę może nie konkretnie sie wyraziłem efektem ma być płyta CD z nagranymi na nią mp3 |
ale gdzie problem le***380;y? :hmm:
przeci***261;gasz plik playlisty np. do nero i wypalasz |
|
Jak nagrać mp3 z playlisty winampa
Witam
A dokładniej słucham w winampie układam listę mp3, zapisuje playlistę i ... Czym nagrać? czy jest jakiś program lub wtyczka do np Nero która "zbiera" pliki z dysku i tworzy CD z mp3 najlepiej w kolejności zapisanej playlisty :D Pozdrowionka :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:50. |