![]() |
Admin chyba przyblokował kogo¶, bo sie kto¶ Ľle zachowywał. ;)
|
Cytat:
|
My***347;licie, ***380;e admin, kt***243;ry jest na tyle 'dowcipny', ***380;eby poblokowa***263; niekt***243;re us***322;ugi/porty, by***322;by na tyle 'nieroztropny', ***380;e przepu***347;ci***322;by drug***261; kart***281;/mac? :hmm:
|
Mo***380;esz zmieni***263; MAC karty zintegrowanej na inny, ale zapisz sobie gdzie***347; stary adres.
|
czyli, ze moj admin zablokowal mi porty od tych gier akurat na tej karcie i dlatego na innej dziala? w sumie dziwne to troche bo sprawdzalem tez na grze w ktora nie gralem pare miesiecy i tez nie dziala... a moge to jakos sprawdzic zeby miec na 100***37; pewnosc, ze mam sie o co do niego rzucac?:P
|
Cytat:
:] |
blokada po MAC?
|
no wlasnie w firewallu wszystko odblokowane mam, zreszta nawet jak go wylacze to tez nie dziala... pozatym jakby to byla wina firewalla to raczej na obu kartach by nie chodzilo, a na na tej drugiej chodzi bez problemu :/
|
Sprawd***378; Firewalla, adresy itp.
|
zepsuta karta sieciowa?
Witam, mam dziwny problem z karta sieciowa (zintegrowana), otoz normalnie laczy sie ona z internetem moge przegladac strony itd, ale nie moze sie podlaczyc z zadna gra sieciowa... Podlaczylem inna karte i wszystko dziala ok, wiec nie jest to chyba wina systemu/wirusow czy cos...Bede wdzieczny jak ktos mi doradzi co z tym zrobic, o ile cos sie w ogole da;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50. |