![]() |
czy jest program do sprawdzenia ilości wypalonych płyt
Witam
Mam takie pytanko czy jest program do sprawdzenia ilości wypalonych płyt do nagrywarki yamaha scsi Pozdrawiam Maciej D dembu@poczta.onet.pl gg: 2965473 |
nie ma
|
... ale możesz sobie jakiś program napisać. :)
|
... ależ jest taki program, przyklejasz żołtą karteczkę do nagrywarki, wypalasz płytę, stawiasz kreskę, stawiasz 4 kreski przekreślasz je piątą i już wiesz, że wypaliłeś 5 płyt. Potem zaczynasz od nowa (opłatę za licencję na używanie tego programu ustalę później). Przyjemnego zliczania :) :) .
|
nie widzę nic śmiesznego w pytaniu. Program takowy istnieje na pewno dla nagrywarek Plextor zresztą niektóre sklepy udzielają przecież gwarancji 12 m-cy lub limit płyt (już się z tym spotkałem). Więc jak myślicie skąd mogą to sprawdzić jeśli nie dasz im żółtej karteczki z kreseczkami ??? :).
Niektóre nagrywarki zapisują ilość nagranych LideOut (nie wiem czy poprawnie napisałem ale nie pamiętam) |
Mozesz podac zrodlo takie informacji? Bo to byloby dla mnie niezle novum..
|
Cytat:
Niestety sa to informacje niedokladne bo powoluje sie na moja pamiec (a ta bywa zawodna) Najlepiej zapytac Plextorowcow, ktorzy bawili sie PlexTools - na pewno beda wiedzieli |
Może z innej beczki.Np:taki Fuerio liczy wszystkie nagrane płyty i jesli ktos by nagrywał tylko na fuerio to by wiedział ile wypalił.
Wiem że pytanie dotyczy czegos innego:a mianowicie jak sprawdzić ile nagrała płyt nagrywarka ,którą ktoś nam chce odsprzedać i zaklina się,że bardzo rzadko jej używał(tylko ciekawe dlaczego dzieciaki z jego bloku bawią się setkami zepsutych krążków) |
w plextorze jest taki program i chyba też w HP
|
Cytat:
|
Mam plextorka i plextools, ale nie zauwazylem nic takiego... jezeli ktos widzi ilosc wypalonych plyt w plextools, to prosze o wskazowke gdzie to moge znalezc :)
pzdr. Lookas |
bo taki program mają w serwisie do w/w nagrywarek
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:34. |