![]() |
Cytat:
Właściwie to nawet nie można grać i testować jednocześnie.:nie: |
OK - poprawilem podpis... AV musi zostac ;) to juz tradycja... zabieram sie za testowanko na programamach
ze strony kolegi podanej wyzej... a jesli chodzi Crysis to potrzebuje pare dni wolnego bo nie lubie tak pograc z 10min i odstawic zabawe... musi byc duuuuuzo czasu ;p |
Ale przynajmniej wida***263; ***380;e kolejny u***380;ytkownik kt***243;ry sobie skutczenie podkr***281;ci***322; Pentium E na foxconnie :D :spoko:
szczerze to taki podpis mi nie przeszkadza, ... ale jakby m***243;gl zmieni***263; avatara ;) |
@demek
w zasadzie Ty te***380;... |
@ZbigNieff
masz nieregulaminowy podpis... |
Cytat:
Ściągnij sobie też z p2p najnowszego 3DM, bo może tu o aktualizacje chodzi. Z drugiej jednak strony, jeśli gry ci śmigają tak jak oczekiwałeś, to co ci da niewiarygodny wynik w 3DM. Masz tu linka z różnymi testerami.http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...+i+diagnostyka |
No tak tylko ja dalej nie moge odpalic zadnego 3d Marka - nie wiem dlaczego... co zdazylem zauwazyc to to
ze jak go chce uruchomic i pokazuje sie to okienko powitalne to wszystko sie zawiesza i modem od neostrady pokazuje blad na USB - co z tym moze byc nie tak?? Bo nie kumam... Zmienilem caly soft karty na najnowszy z mozliwych... nic nie pomaga :-( BTW. Czym oprucz 3dMarka moge wytestowac dobrze kompa? |
Pami***281;taj ***380;e do DX10 potrzebujesz Visty, ale nie potrzebujesz DX10 do 3dmarka.
3Dsmark jest generalnie robiony pod karty z mocnymi shaderami - reszta liczy sie mniej. W 3dmarku05 bardzo liczy***322;y si***281; vertex shadery st***261;d karty z zunifikowanymi maj***261; super wyniki. M***243;j 8600 prawie dogania 7950GX2 :D |
Tak tez uczynie jak napisales ;-) dziekowka kolego!
|
Cytat:
Zobacz w Readme albo innym pliku info. Z tymi radkami to często są problemy chociaż karta dobra. Powiem ci tak jeśli w STALKER'a możesz grać na najwyższych ustawieniach z rozdziałką wyższą od 1024x768 z AA, to żadne 3DMarki nie są ci potrzebne. Jeszcze CRYSIS'a sobie odpal tam masz dema testowe z wynikami wydajności i porównaj sobie z wynikami z sieci. 3DMark to zło a nawet przekłamane zło.:taktak: Nie pamiętam dokładnie, ale chyba jest robiony pod karty nVidia.(może się mylę, nie pamiętam). |
A ja siedze na OT - dalem F5 a temat znikl - wzialem i znow zalozylem i tak w kolko ;) a temat zostal tylko
przeniesiony... prosze kolege MOD`a o usuniecie tych malych powtorek - dopiero teraz odczytalem PM, sorki koledzy - obiecuje ze to sie nie powtorzy ;-) BTW. Wyzej padlo pytanie czy w cos gralem - otoz tak - gralem sporo w STALKER`a i wsio bylo OK - poza tym jeszcze nie zdazylem nic innego zainstalowac... nie moge nigdzie dostac nowszych sterow niz te co mam do mojego ASUSA w ver. TOP HD3650 ... DX 10 jest ogolnie dostepny? |
Cytat:
Popieram. @Zbignieff, standardowo. -nowe stery -sprawdź podłączenie karty -DirectX najnowszy -aktualizacje 3DMarka Pytanie.Czy jakakolwiek gra(jedna z nowszych oczywiście.) działa? Jeszcze napisz co to za sprzęcik. |
Mam pomys***322; - ***380;eby tematy zwi***261;zane z kompem i oprogramowaniem zak***322;ada***263; w dziale komputery...
|
3dMark 2005/2006
Witka,
Mam problem poniewaz nie moge odpalic zadnego z podanych w tytule 3dMarkow, chcialem sprawdzic nowy sprzecik jak dziala itp ale nic nie moge zrobic bo jak chce wlaczyc 3dMarka to pokazuje sie takie ladne okienko i tak sie zatrzymuje... nic sie nie chce dalej wydarzyc ;-( macie jakis pomysl? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:09. |