![]() |
Ale nie mowie o wersji probnej tylko trial. Wszystko dziala ale tylko przez jakis czas, lub po jakims czasie przestaja sie aktualizowac bazy wirusow.
Z tego co wiem to tak wyglada wiekszosc wersji antywirusow dodawanych do roznych czasopism. |
Cytat:
Cytat:
Tu chodziło o szybkie bezstresowe przekopiowanie plików.Komp nie był mój więc nie chciało mi się z nim cudować. Linuks to zło, bo wszystkie pingwiny są złe bo szprotki wyłapują, czy coś tam.:taktak: |
Te***380; racja, nie pomy***347;la***322;em.
W ka***380;dym razie pod linem te***380; jest avast z sygnaturami smrod***243;w pod wind***281;. Mo***380;e nie jest Boski, ale to jedna z lepszych alternatyw w takich sytuacjach. |
Cytat:
|
Tak przeczytałem cały topik i nie rozumiem jednej rzeczy. Po co się stresować jak można odpalić jakąś dystrybucję Linuksa typu LiveCD i przekopiować interesujące dane na np. pendrive'a. Wirusy zdjęć chyba nie zarażają, prawda? ;]
|
Wiem, tylko si***281; drocz***281; - jak tylko mnie pod***322;***261;cz***261; do ADSL, zaraz przygarn***281; torrenta. :D
|
Cytat:
|
A widzisz - p2p to z***322;o. :tak!:
Gdyby***347; siedzia***322; na modemie (jak ja), toby Ci do g***322;owy nie przysz***322;a zabawa z p2p. ;p |
Cytat:
Ale gówno chodzi po ludziach.Dzisiaj miałem tego przykład. Na mój super zabezpieczony komputer wlazł mi trojan Vundo(kto go miał to wie jak ciężko sie go usuwa).Zaciagnęłem go z p2p razem z instalką programu do odzyskiwania danych z pendrive'a. Gwarantuje wam, że żaden z antywirusów go nie wykryje i nie usunie.Tylko specjalne narzędzia są go w stanie wykończyć. A sądziłem, że mój komp to twierdza. |
I dlatego warto mie***263; autoodtwarzanie wy***322;***261;czone. :tak!:
:fiu: |
Cytat:
To się wyjątkowo szybko i sprawnie przenosi. Cytat:
|
Cytat:
|
Troche sie spoznilem ale bylo/jest kilka wyjsc.
Trzymac jakis stary dysk gotowy od uzycia, coby swojego nie zarazic. I dalej jakies skanowanie itd. lub Sciagnac z dobrych programow pelna wersje nortona (ok 45 dni dziala czy jakos tak). W roznych czasopismach sa non stop jakies nody czy kasperskie czasowo ograniczone. eeeeee To chyba powinno wystarczyc. :) Burt ***322;owca wirus***243;w. |
to akurat fajne zboczenie jest :spoko:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:18. |