![]() |
Platinium mini DVD-RW 2x (CMCW02)
Ilość załączników: 1
Kupiłem 1-2 lata temu takie płytki i jak do tej pory nie udało mi się ich poprawnie nagrać (błędy weryfikacji i odczytu) ani skasować (kasowanie kończy się przed upłynięciem "spodziewanego" terminu - widać to nawet na płycie). Używałem programów typu Nero i DVD Info Pro.
Wyglądają tak jak w załączniku. Próby nagrania czy kasowania dokonywane były m.in na takich napędach jak w mojej stopce.Czy płyty sa do wyrzucenia czy jest jakiś sposób na ich nagranie? |
Jak sadze sa trzy powody twoich niepowodzen:
1. to sa plytki bardzo zlej jakosci. 2. to sa plytki wyjatkowo podlej jakosci. 3. to sa plytki wyjatkowo podlej, zlej i skandalicznej jakosci, a ich producent i dystrybutor powinien zostac rozstrzelany bez zawiazywania oczu i bez otrzymania rozgrzeszenia! Wiem, bo mialem kilka takich - teraz sluza wiernie i trwale - przykleilem je do zewnetrznej strony okladki swojego notesu. Serio! |
Ups :-) Jakie polecacie no***347;niki miniDVD?
|
Nie polecamy ***380;adnych :D
Teraz wszyscy mamy pendrive ;) |
My, Yahol polecamy:
DVD-RW 8CM 1.4GB 1PK firmy Sony, przeznaczone do camcorderow (kamer)http://www.nextwarehouse.com/prod_im...Y_DMW30H1.jpeg A z normalnych DVD-R Maxell i Sony pakowane po 5 szt slim. Wszelkie inne Platinium, Esperanza czy EMTEC (jezeli chodzi o DVD-RW) nie trzymaja norm (moim zdaniem) -+R miniDVD w zasadzie kazda, uzywalem Maxelli i Sony wiec polecam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:16. |