![]() |
DVD to co innego, CD to co innego :D
|
Ja tylko raz kupiłem ThinkXtra. Było to DVD+R 4x. Była tania, miała płaskie DVD-BOX i chyba w momencie zakupu miała ze 2-3 lata (sądząc po napisach na boxie) :)
Oczywiście sie nie wypaliła, Dobrze ze kupiłem jedną. W sumie nawet sie opłaciło - pudełko zostało :taktak:. |
Ilość załączników: 1
Te plytki sa naprawde dobre i tanie. Bardzo rzadko cos nagrywam na CD ale jak juz to na nich :taktak:
|
Think eXtra CD-R
Tym razem przeprowadziłem test tego oto "wynalazku". Wyniki mnie zaskoczyły. Nie wiem ile kosztowała, bo to nie moja płyta, ale pewnie jakaś tania była, ale wyniki całkiem dobre jak na tani CD-R. Zero błędów C2. Przetestuję jutro jeszcze drugą.
|
Cytat:
|
Cytat:
|| |
Cytat:
|
Cytat:
HP DVD+R x16 burn x8 115D@L A15J 1.18 Załącznik 48179 Z Carrefour w***322;a***347;nie :czytaj: Gdyby przesmarowali lepsz***261; margaryn***261; by***322;o by lepiej :taktak: :czar: |
Te p***322;ytki to podk***322;adki po piwo, wi***281;c do spo***380;ywki si***281; zalicza :D
|
Vizz tam sie kupuje spozywke a nie plyty:P
|
ThinkXtra CDR x52 20+5gratis 9,90zł Carrefour
UWAGA! PRZESTRZEGAM!
W cake'u są dokładnie na przemian układane płytki z ATIP: Moser Baer India i Plasmon O ile na MBI nagrywa się całkiem całkiem np. TU :czytaj: To każda płytka z Plasmona to błędy C2 (( Są dokładnie na przemian, czyli żadne tam przedruki przypadkowe, a tylko chamska premedytacja :klnie: Dzięki wrodzonemu czarowi i urokowi mnie się udało oddać te płytki Ale generalnie w Carrefour zwrotów płyt nie ma, można tylko złożyć reklamacje Kupione do testów i przetestowane :czytaj: :sciana::rzygi: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:38. |