![]() |
Po pierwsze:
Cytat:
Zr***243;b porz***261;dek w systemie: - odinstaluj programy zwi***261;zane z wirtualnymi nap***281;dami i je***347;li koniecznie ci potrzebne - wybierz jeden program i zainstaluj go ponownie - wyczy***347;***263; rejestr ze ***347;mieci - inne zabiegi porz***261;dkuj***261;ce system - je***347;li powy***380;sze zawiod***261; - zalecany jest format c: i ***347;wiat jest bardziej kolorowy :taktak: || |
Lite-on dvdrw lh-20a1h
mój problem polega na tym że od niedawna w moim cd romie nie działa autoodtwarzanie po włożeniu płyty do napędu płyta nie startuje sama jak wcześniej a jak klikne myszą na ikone stacja dysków pojawia mi się taki obrazek
http://img19.imagevenue.com/loc826/t..._123_826lo.jpg oczywiście ten plik jest na płycie i tak jest z każdą plytą choć wcześniej wszystkie chodzily w porządku a najdziwniejsze jest to że napędy wirtualne zachowują się tak samo załaduje plik z obrazem do napędu wirtualnego pojawia się napis załadowano i nic a wczesniej było wszystko w porzadku po zaktualizowaniu oprogramowania nagrywarki zmieniło sie tylko to że odczytuje jaka to płyta ale autostart nadal nie działa a najbardziej boli mnie to że nie dzialają wirtualne napędy nie wiem co zrobić żeby było dobrze |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:52. |