![]() |
Tylko bios:D
Dobra już sobie poradziłem:D Dzięki za wszystko:P Można już zamknąć ten temat:D |
Cytat:
To nie jest mała pomoc :nie: To dużo różnych porad :taktak: :czar: |
O takiej ***380;e potrzebny mi tylko bios do tej nagrywarki. Mo***380;e by***263; zmodyfikowany ale koniecznie w wersji bin albo hex. Przydatne okaza***322;o by si***281; udzielenie rady jak wyci***261;gn***261;***263; bios z plik***243;w exe.
|
Cytat:
:czar: |
To jest genialny pomysł :idea:
Ale tak serio to znaleźć nie mogę. Może mała pomoc?? :google2: wiem że jest coś takiego:D |
Cytat:
:czar: |
...to sk***261;d mam sko***322;owa***263; soft w wersji binarnej??
|
Je***347;li do MCSE ***322;adujesz bios w postaci .exe - to w takiej postaci b***281;dzie zapisany, mimo tego, ***380;e zmienisz rozszerzenie na .bin :czytaj:
:taktak: |
Ilość załączników: 2
Posiadam program MediaCodeSpeedEdit i mogę w nim otworzyć biosy zapisane w exe.Ale czy można je zapisać przez ten program w postaci binarnej?? Czy zwyczajnie dodać rozszerzenie .bin??
|
Potrzebny bios LG GSA-4120B w wersji .bin lub .hex PILNIE!!!!!
Potrzebuję bios do nagrywarki LG GSA-4120B w wersji binarnej (.bin) lub .hex
Jak ktoś ma, widział lub wie gdzie jest proszę o pomoc. Za przydatne informacje bardzo dziękuje. |
Kolego poczytaj troche forum, nie jestes pierwsza osoba ktora zadaje takie samo lub podobne pytanie i juz nikomu nie chce sie pisac tego po raz setny
|
Widz***281; ***380;e nikt nie potrafi mi pom***243;c:(
|
Ilość załączników: 1
Wiem już jak to zrobić tylko bios potrzebuje zapisany w postaci binarnej. Help
taka ikonka Jak ktoś może to niech zapoda link do biosu w wersji bin lub hex |
:D ***346;mieszne:D Da si***281; flashowa***263; MTKflasher'em? FW kt***243;re mam ma podpis "DriveUpdater MFC" ikona to nap***281;d z ***380;***243;***322;tym piorunem. Widzia***322; kto***347; co***347; takiego??
|
Nic nie szukam, bo na modemie jestem. :P
Czasem się udaje biny/hexy wypakować winrarem albo innym 7zipem. http://forum.cdrinfo.pl/f45/jak-korz...-szukaj-58798/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |