![]() |
teac 524E - wygląd
mam takie pytanie; jak wygląd 524E bo moja ma niebieski napis 24Xwriter a wiem że zazwyczaj sprzedawane są te nagrywarki bez zadnego napisu ( na stronie teac też jest pokazana ta nagrywara bez zadnego nadruku)
|
tak ma pisac ... na 40'tce tez jest niebieski napis
|
Płaczesz że masz napis?!
Dawaj! Zamień się ja mam bez, z napisem wygląda za***iście... Dlaczego moje jest bez napisu!!!!?!?!?! Toż to trzeba do sądu producenta podać ;D |
ja tez sie wkurzyłem ze mam ten napis niebieski wolałbym nie meic
|
nie masz innych zmartwien???? na niektórych sa a na innych nie na napisu jak wykrywa ze masz teaca to nie jest to podruba, mialem 24x z napisem a teraz mam 40 x bzzz napisu
|
Sie wkurzyłem jak się dowiedziałem że brat (który kupował) ma nagrywarke z napisem, a ja mam bez!
Na szczęscie ma ten wzorek... wydrukuje... i :D |
Cytat:
Ja mam z napisem i wygląda za***... |
po prostu chodziłem po sklepach ( po zakupie tej nagrywary) i dowiedziałem ze w całym Wrocku nie ma tych nagrywarek z napisem ( oprócz sklepu w którym kupiłem) i chciałem się tylko dowiedzieć czy ktoś jeszcze z tym się spotkał
|
LUDZIE PRZECIEZ NAPIS NIE NAGRYWA !!!!!!
Wiem ze czasami bez napisu nagrywarka jest ladniejsza ale to nie napis jest najwazniejszy. |
hmmm
Kurde tak wogóle to napis i jego kolor ma jakieś znaczenie. :) Chyba ni :) :) :) |
Niebieski jest super!
Może ktoś się zamieni na przód tacki? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:37. |