![]() |
Robak w monitorze... :|
Witam!
Mam LCD Hyundai i miedzy szybke a piksele czy jakos tak wszedl mi jakis malutki robal :| pukam pukam i nic, to jest bardzo szczelne... co mam teraz zrobic? |
Wrzu***263; troszk***281; cukru na wierzch monitora to go wywabisz na zewn***261;trz ||
|
poprostu masz badpixela :szczerb:
|
Cytat:
|
Cytat:
edzia: pops u***322; wszystko ;p |
Juz zdech***322; i si***281; nie rusza... ehh zdjecia tez raczej nie zrobie tego.
Zalosne te monitory, szkoda ze na samym srodku zdech***322; I co teraz zrobic? Gwarancja czy co? Czy moze nie wylaczac monitora i sie wypali te "gowno" ?? :| jakos ustawic moniot? |
@baku zr***243;b mu resuscytacj***281; :rotfl:
|
S***322;uchajcie, temat nie jest ***347;mieszny :( To jest misieczny 24" hyundai
|
dobrze, ze to tylko jakis malutki robal, bo jakby to byla np. mysz....
|
Pyta***322;e***347; si***281; w sklepie czy Ci przyjm***261; na gwarancj***281; ? :D
|
Oddaj go na gwarancji, bo w mord***281; nie ma prawa nic w***322;azi***263; w monitor. Jakby nie wlaz***322; robal, to by kurz zrobi***322; swoje za jaki***347; czas.
|
No niby jo, co ja zrobie bez monitora. Hyundai ma jakas strone www swoja jesli chodzi o monitory a nie o samochody?
|
LOL.
Po mojemu to trza rozkręcić panel i zeskrobać j*bańca, bo pewnie już przysechł :D Wyślij na serwis, niech fachowo go tam zeskrobią || |
Cytat:
@baku Dodaj jeszcze tagi do tematu: robak lcd || |
Cytat:
Mam rozwarstwiac matryce ? Bo chyba tam siedzi skoro jezdzilem palcem az piksele sie kolorowaly a on nic? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |