![]() |
Problem z finalizacją płyt dvd w nagrywarce stacjonarnej
Mam problem. Moja nagrywarka stacjonarna tylko czasami finalizuje mi płyty.
Gdy zaczynam finalizację wyskakuje mi taki błąd: Assert at file: ../../dvdauthornig/src/dvdwriter.c Nie mam pojęcia co mam robić, a brak sfinalizowanych płyt utrudnia mi oglądanie plików nagranych na owych płytach w zwykłych dvd czy na komputerze. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam |
Co to za nagrywarka, jakiej marki p***322;yty?
|
Nagrywarka marki Medion, a płyty to nagrywam na różnych, właśnie myślałem ,że to zależy od płyt, ale czasmi finalzuje jedną marke a czasmi nie. A tak w ogóle to nagrywam tylko na plusach.
|
Medion?
Ten z Aldi? Jako***347;ci***261; nie powala - najlepiej do serwisu z nim. :glaszcze: |
Wiesz, nawet nie wiem.
To znaczy ,***380;e sam nic nie zrobie ? Teraz i tak chce kupi***263; now***261; nagrywarke, a t***261; pewnie trzeba b***281;dzie w k***261;t dac bo i tak nikt nie bedzie chcia***322; kupi***263; :) |
Posprawdzaj dla pewno***347;ci r***243;***380;ne marki p***322;yt (wiem, to kosztuje), najlepiej notuj***261;c wyniki.
O ile faktycznie rezultaty b***281;d***261; przypadkowe, to pozostanie naprawa lub ***347;mietnik. Nie zaszkodzi jednak opisa***263; problemu producentowi, uprzednio sprawdziwszy, czy aby nie wyszed***322; nowy firmware poprawiaj***261;cy stare b***322;***281;dy (i dodaj***261;cy nowe :mruga: ). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:23. |