![]() |
Rocstar zabezpiecza save'y TSP (TimeStamp). To sa daty, kt***243;re musz***261; si***281; zgadza***263; (cho***263; je***347;li nie b***281;d***261; to save b***281;dzie widoczny w grze jako corrupted, damage itd.).
|
dzięki wielkie. Zaraz przetestuje i podam co wyszło... oczywiście chodzi o ps2 jak w tytule z resztą ;)
z jednej strony działa gdyż po zamianie nazw (katalogu i pliku) przy loadingu od razu wgrywa mi sava. Z drugiej strony jednak nie działa gdyż przy próbie sava lub loada mam zwieszke.. nie jest to jednak spowodowane zmianą nazw gdyż problem mialem juz wczesniej (chyba misię save uszkodził ;/) więc motywu ze zmianą nazw można powszechnie używać ;) (a przynajmniej ja będe ) |
Save dla PS2 czy PSP bo GTA-VS wylazło na obie platformy.
Nie wiem jak sprawa wygląda na PSP, ale z tego co kojarzę to save'y są szyfrowane (choć nie wiem czym i na jakiej zasadzie to działa - nie interesowało mnie to do tej pory). Jeśli chodzi o PS2 to o ile save'y z poszczególnych regionów nie różnią się budową to najprawdopodobniej będą działać po zmianie ID. Zmiana ID to nie tylko zmiana z BASLUS na BESLES, ale całego numeru katalogowego zarówno na pliku save'a jak i na folderze z nim. Przykład w PS2 FAQ. > http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P...aq/strona8.php |
pyt. dot. savów ps2
Mam grę Liberty City Stories. Mam save Liberty City stories. jest to mój stary save z innej wersji (US). Pytanie brzmi czy da się przerobić save z UK na US i odwrotnie..(zmiana besles na baslus da rade?)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:57. |