![]() |
dzięki :D jak to pierwszy raz oglądałem to jeszcze nie byłem na tym etapie co teraz i wydawało mi się mało przydatne ale dzięki że dałeś mi to jeszcze raz do przeczytania :)
|
OMG. Umiesz czytać? To czytaj:
> http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/p...ck/strona1.php |
w system information pisze tylko : system sftware 3.71 M33-4 , jest jeszcze Nickname ( ale to niewiele pomoże ) i MAC Address.
Podobno na tym psp gry miały chodzić normalnie z karty, więc zrobiłemfolder 'game' i wrzuciłem do niego rozpakowaną wcześniej grę. odłączyłem psp od pc i sprawdzam, przechodzę do ikonki z padem podpisanej 'game' wybierma obrazek karty i mi się wyświetla taki jakby obrazek przełamany na pół a jak go chcę włączyć to pisze: ' the game cannot be started. Data corrupted" tak więc psp wie że jest gra ale nie chce jej odpalić bo wie także że jest to kopia ;/ |
Z przykro***347;ci***261; stwierdzam, ***380;e nie wiem o czym piszesz. Mo***380;e dlatego, ***380;e nigdy mi nie przysz***322;o do g***322;owy pr***243;bowa***263; odpala***263; homebrew na oryg. fw.
Cho***263; z drugiej strony, skoro piszesz (a w zasadzie ot sie domy***347;lam tylko...) ***380;e XMB widzi Ci gry w ms0:/ISO/ to nie wiem... Napisz jaki masz fw bo co***347; mi si***281; wierzy***263; nie chce. Jest napisane w System Information. //No i na choler***281; Ci "UMD Emulator"? |
chodzi mi o to że moje psp widzi że gra jest na karcie ale jak chcę ją włączyć to mi wyskakuje napis że gra nie jest oryginalna i psp nie che jej odpalić ;/
|
Programy homebrew to co innego niż programy komercyjne (do których zaliczają się np. gry na UMD).
Cytat:
PS: za mało emotikon, powinieneś więcej ich nastawiać. |
dobra temat może nie jest najlepszy ale też nie o tym chciałem napisać. dzięki za stronkę ale nie przydała mi się zbytnio bo jest tam napisane że nie działają te metody na psp slim & lite ,a ja mam właśnie psp slim & lite o sofcie 3.71 M33-4. tak więc dalej mam problem z tymi grami :ysz: :wow: odniosłem 'sukces' bo już mi przynajmniej czyta ale teraz mi wyskakuje że mam pirata nie odegra go :ysz: :sciana: :help::help::help::help::help::help::help::help::h elp::help::help::help::help::help::help::help::hel p::help::help::help: |
Co to za nazwa tematu? :sciana:
Co do reszty to poczytaj sobie: > http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/p...-memory-stick/ |
Mam pytanie co do PSP
Dostałem kilka dni temu psp i wszystko byłoby ok gdyby nie to że nie wiem jak dokładnie to zrobić żeby wgrać na memory stick grę.. zdjęcia, filmy i muzyka wchodzą ale gry nie chcą. zrobiłem folder 'GAME' do niego zkleiłem to co było w ściągniętym umd emulatorze tzn, 'psp ->> game ->> umdemulator% i umdemulator' oraz 'umdemulator ->> iso , menu.bmp i core.bin' wrzucam grę w form. iso do folderu ISO i jak włączam psp to owszem pisze że jest mniej miejsca ( o tyle ile ma gra ) ale samej gry nie pokazuje :ysz: i nie mam pojęcia czemu tak się dzieje :sciana:
psp ma na pewno wgrany nowy soft na którym z tego co mi mówili można odpalać gry z mem stick'a tyle że tu mi się pojawił problem, nie wiem czy może z tym być związany brak UMD Demo Disc o którym pisało w książeczce że powinien był a go nie ma :ysz: proszę o jakieś rady i wyjaśnienia :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:44. |