![]() |
GTA3 i safedisc 2.5.1
Wie moze ktos jak utworzyc image plyty zabezp. safediscem 2.5.1 przy pomocy LG 16x10x40 ?
Jak tak to ile czasu to moze zajac i jakim progzem to najlepiej zrobic :) |
Na forum to juz było proponuje:szukaj
Ale co mi tam. CloneCD zaznaczasz szybkie omijanie błędnych sektorów oraz inteligentny skaner błędnych sektorów. Przy wypalaniu z obrazu w zalęzności czy twoja nagrywarka radzi sobie z tym zabezpieczeniem : Jeżeli tak to nie musisz zaznaczać AWS(amplify weak sectors-naprawiaj słabe sektory) |
Radzi sobie, poza tym najlepiej uzyc FastDump'a z Daemon-Tools, zrzucanie zabezpieczonego obrazu - jakies 1,5 minuty.
|
CloneCD kopiuje bez peoblemu z zaznaczonymi subkanałami dla audio i danych
|
A co z informacja ze ta gra ma SD3?
PS. Jestem juz w trzeciej dzielnicy i caly czas na maxa sie jaram ;) |
Subkanaly sa niepotrzebne - to SafeDisc. Co do SD3, to w tej chwili nie ma ale moze jakas inna wersja jezykowa bedzie miala...
|
Odpalam grę pod XP'kiem i nie widze żadnych napisów na żółtych polach w menu, jest jakiś fix/update do tego?
|
MAM TEN SAM PROBLEM CO ACE . MOZE TO WINA ZŁEJ KOPII
|
Cytat:
|
To nie wina złej kopi ale xp. Potrzebny jest patch pod xp, o nazwie Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe. Nie wiem czy działa bo nie sprawdzałem, więc dajcie znać jak zadziała.
Pozdrawiam sobi |
Przecież to pacz do podnoszenia systemu ze stanu oczekiwania? wygaszacz i te sprawy...
To pomóc nie może bo nie jest od tego. XP ma poprostu problemy z wyświetlaniem textur i tyla. Ja gram w 98SE, a pracuję w xp, innego wyjścia na razie nie znalazłem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Potwierdzam dzialanie patcha... napisy sa ok, gierka za***ista :)
|
SD 2.51 kopiuje
subchannels audio+data fast error skip: read retries 0, error correction hardware Obraz jakies 35 minut Mausi, nie mieszkasz w okolicach Trojmiasta moze? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:03. |