![]() |
Mam kolejną przeprawę z tym urządzeniem : zmieniłem system z Windowsa XP na 7, a ten chce inicjować nagrywarkę podpiętą przez r-driver III. Nie mogę sobie poradzić, proszę o pomoc (może sterownik).
|
Jeszcze co do tej przejściówki: po przekroczeniu 20MB/s urwie Ci się transfer. Spróbuj na odczycie to zobaczysz. Przy nagrywaniu raczej nie przekroczysz 8x.
|
Cytat:
To może korzysta ktoś z kontrolera IDE z wiekszą ilością niż 2 nagrywarki naraz z dobrym skutkiem? |
No i tak bedzie i nie wazne jakiego kontrolera IDE na USB uzyjesz jest to wina USB, po prostu nie ma ono wystarczaj***261;co duzej przepustowo***347;ci aby uzywac wiecej niz jedna nagrywarke
|
Cytat:
|
Tak trudno poszukac na allegro ?
http://www.allegro.pl/item409930292_...oducenta_.html http://www.allegro.pl/item405561008_...ala_f_vat.html Druga sprawa mi to urzedzenie wyglada na uniwersalny adapter i nie zdziw sie jak dziala tylko jeden konkretny interfejs a nie trzy na raz no i nie oczekuj ze jak podlaczysz trzy nagrywarki do jednego portu USB beda one nagrywac plyty |
A czy specyfikacja tego adaptera dopuszcza pod***322;***261;czenie wi***281;cej ni***380; jednego urz***261;dzenia naraz? :>
Szczerze w***261;tpi***281;. :kreci_gl: A je***347;li si***281; uprzesz i pod***322;***261;czysz, to konsekwencje mog***261; by***263; zgo***322;a niepo***380;***261;dane. :taktak: Nie lepiej by***322;o kupi***263; jaki***347; kontroler IDE? :idea: :D |
Urządzenie R-Driver III
Ilość załączników: 3
Witam!
Zakupiłem urządzenie R-Driver III w celu podpięcia trzech nagrywarek na USB do kompa. Co się okazuje: jest jedno wejście na 3,5", drugie wejście na 2,5" i jedno SATA. Potrzebuję jakąś przejściówkę aby to wejście 2,5" przekształcic na 3,5" żeby podpiąc drugą nagrywarkę IDE.:help: Znacie na to sposób? poniżej wstawiam zdjęcia z wszystkich istotnych stron tego urządzenia. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:24. |