![]() |
Cytat:
|
Cytat:
:na_ucho: Powa***380;nie? :glaszcze: |
Cytat:
Miedzy "to jeszcze jest, a to juz nie - legalne" Wiec terminologia uzywana na takim forum jednak ma znaczenie. Zachowujmy choc pozory, jezeli nie legalnosci, to chocby elementarnej uczciwosci. Nie potepiam ludzi ktorzy sobie cos tam sciagneli, zawsze uwazam, ze jezeli cos ma dla mnie jakas wartosc, to kupie oryginal. I tak traktuje innych. To tak zupelnym nawiasem. Ps: jakos tak mi powaznie to wyszlo. Pewnie sie starzeje :) |
Zaiste ||
|
Nie macie racji, bo on "***347;ci***261;g***322;" :czytaj:
a o tym w regulaminie nic nie ma :szczerb: |
Cytat:
Ale on wyraźnie napisał, że se ściągnął :pirat: Więc nie odwracajmy kota ogonem :nieee: Bo może się okazać, że jak zacznie srać, to ogon będzie w naszą stronę... :> || |
Dual Layer - dwu-warstwowa, jednostronna :)
Nagrywarka obsluguje DL. I NIE sciagnalem! Tylko robie kopie bezpieczenstwa! :) |
P***322;yty nazywaj***261; si***281; Double Layer, w skr***243;cie DL.
A co sobie "***347;ci***261;g***322;e***347;", to ju***380; tylko twoja sprawa - zapraszam do przeczytania regulaminu forum. :czytaj: |
Pare ważnych pytań
Pierwsze pytanie to jak się fachowo nazywa płyty DVD 9gb . Bo nie umiem o nich nic znaleść . Drugie pytanie to czy m,oja nagrywarka samsung sh-182m obsługuje te płyty ?? Bo sciągłem call of duty 4 i nie bardzo wiem jak się za to zabrać . Myślałem że nagram obraz na dwie płyty DVD a tam jest jeden obraz który ma 6,3gb a drugi 3,6 gb i nie wiem co mam zrobić z tym fantem . Pomóżcie
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:19. |