Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   game jack (https://forum.cdrinfo.pl/f11/game-jack-79521/)

DejaVu 23.08.2008 13:05

game jack

czy game jack to program porównywalny z Alcoholem? ściągnełem go z neta ale restartuje kompa.nie wiem o co chodzi?:wow:

yahol 23.08.2008 15:18

Z alkoholi to ja preferuje Jacka Danielsa :)
A o "piraty" to raczej nie pytaj, szczegolnie tu, bo to jest zle widziane.

IMHO restartuje, bo masz albo zlego "cukierka" albo nie umiesz spatchowac, a obie wersje to piracenie!

grzeniu 23.08.2008 15:26

Alkohole dzielimy na dobre i bardzo dobre :taktak:
Ani jedne ani drugie nie restartuj***261; kompa, nawet jack daniels :nie:

Ten tw***243;j cukierek m***243;g***322; by***263; cokolwiek robaczywy, albo jak Yahol zauwa***380;y***322;, nie umiesz s***322;odzi***263;.

DejaVu 23.08.2008 15:38

Cytat:

Napisany przez yahol (Post 957898)
Z alkoholi to ja preferuje Jacka Danielsa :)
A o "piraty" to raczej nie pytaj, szczegolnie tu, bo to jest zle widziane.

IMHO restartuje, bo masz albo zlego "cukierka" albo nie umiesz spatchowac, a obie wersje to piracenie!

o jakim piraceniu tu mowa?(( od kont nie można zrobić sobie kopii np.gry?
i nie wiedziałem że ściągając Alcohol lub Game jack z wortalu dobre programy to też piractwo!:czytaj:CZYTAJCIE lepiej uważnie posty a nie od razu posądzacie kogoś o najgorsze.-mimo wszystko pozdrawiam was buraki:P

yahol 23.08.2008 16:47

Cytat:

Napisany przez onimusza666 (Post 957901)
o jakim piraceniu tu mowa?(( od kont nie można zrobić sobie kopii np.gry?
i nie wiedziałem że ściągając Alcohol lub Game jack z wortalu dobre programy to też piractwo!:czytaj:CZYTAJCIE lepiej uważnie posty a nie od razu posądzacie kogoś o najgorsze.-mimo wszystko pozdrawiam was buraki:P

Burak pozdrawia Ziemniaki!

Sciagajac z vortalu, sciagasz triala, a nie pelna dzialajaca wersje :)
I nie zrobisz kopii takim trialem, zebys nawet nazwal nas/mnie innym mianem.
Bo wersja trialowa nie moze zrobic dzialajacej kopii a przy zlym patchowaniu wystepuje wymieniony przez ciebie objaw, restartowania kompa.
I nie idz w zaparte, bo i tak nie uwierze :)
Wniosek prosty, masz wersje z krakiem, i ten wlasnie kraczek powoduje objaw.
EOT.

DejaVu 23.08.2008 17:59

i znowu się mylisz yahol-nie mam żadnego kraczka -alcohol-trial.gamejacek-demo.
mówisz że trialem nic nie ''spiratuje''dla mnie to głupota-jeżeli jestem zadowolony z próbnej wersji to biorę pełną-nie kupuje się kota w worku!
zarejestrowałem się tutaj na forum aby uzyskać porady i informacje a nie żeby ktoś zaraz robił zemnie pirata za słaby jestem wte klocki by być nazwany tym''zaszczytnym''mianem.
Jestem graczem-sporo hajsu wydaje na moje hobby i chciałbym aby moje płyty służyły mi jak najdłużej ,zresztą wszystkie gry mam zarejestrowane to nie muszę obawiać się najazdu FBI:D a zrobienie kopii na własny użytek chyba nie jest u nas zabronione.Mimo wszystko pozdrawiam:P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:53.