![]() |
albo wadliwe płytki albo wadliwa gierka albo wadliwy komp...
|
Cytat:
Z góry dzieki do odpowiedz. |
Mialem u siebie to samo, tzn u mnie w koncu wyszlo ze to pierwsza plytka nie doinstalowala sie do konca i przy drugiej wyskakiwalo cos takiego jak piszesz. Racje ma chyba cana ze to wina za duzej predkosci przy kopiowaniu.....te moje w dodatku byly na akossach o ktorych juz wiadomo ze trudno sie czytaja. Lekarstwem na te moje klopoty okazala sie instalacja z nagrywarki, bo cdrom LG52x sie wykladal. :-)
|
skąś znam te objawy :)
za szybko była robiona / sam to na własnej skórze przerabiałem :)/ daj odczyt na 4 i wypalanie max4 / ja dałem jak dobrze pamietam też 4/ eby ciekawiej to sowj,a kopie bezpieczeństwa kopi bezpieczenstwa zrobiłem dobrz dopiero przy następnej coś mnie podkusiło / piwo czekało w knajpie:)/ pozdro |
a czy to była kopia oryginału ..? czy juz z kopii ? dziwne bo przeciez gra powinna zainstalować sie poprawnie a dopiero wysypywać sie ewentualnie podczas uruchamiania... jesli tak to pozostaje Ci załatwienie tylko drugiej płytki...chyba ze pierwsza jest skopana...
|
Wadliwe płytki
Część
Witam wszystkich starych wyjadaczy na forum. Ma pytanko. Dostałem ostatnio o kumpla 2 CD z Medal of Honor tylko jak przypuszczam zostały źle przegrane, bo przy instalacji w 1 CD wyskakuje monit o zmianę dysku - tylko że jak zmnieniam na CD 2 to instalator wyświetla mi że to nie ta płytka. Czy istnieje możliwość naprawy zgranych z tych płyt obrazów aby gra się instalowała poprawnie ( np. potraktowanie obrazów betablokerem itp.). Koleś mówi że zgrywał na TEACu 5040EB ClonemCD 4.0.0.0. Z góry dzięki za pomoc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:49. |