![]() |
Trzaski w nagranych p³ytach audio
W nagranych p³ytach audio przy pomocy nagrywarki LG model GCE 8240B s³ychaæ trzaski przy odtwarzaniu przy pomocy tej nagrywarki ale tak¿e w prostym odtwarzaczu CD z wie¿y SONY.
Ods³u***±c te same nagrane p³yty a) w lepszych odtwarzaczach CD np. Technics lub b)w innym czytniku CD-R np. COMPAQ takich trzasków nie s³ychaæ (na pewno maj± lepsze korekcjê b³êdów). Korzysta³em z programu CD Easy Creator wersja 5.1 w trybie TAO (zarówno przy pomocy Disc Copier jak i przy pomocy Disc Image) z prêdko¶ci± 24x. Rok temu na innej nagrywarce (to by³ PHILIPS) osoba której nagrywa³em tak¿e p³yty audio zg³asza³a mi podobne problemy. Wtedy ten problem zlekcewa¿y³em poniewa¿ na moich odtwarzaczach CD i czytnikach CD-R by³o wszystko dobrze. |
Po pierwsze u¿yj przycisku SZUKAJ, sam niedawno odpowiada³em na taki problem.
Po drugie JAK TY SIÊ ZAPISA£E¦(A¦) DO TEGO FORUM??? Strona domowa, której nie ma ICQ numer 123. Co to ma byæ? Co za cyrk tu siê robi! |
a Majonez tyle sie nanarobil z FAQ. Trzeba nagrywac w DAO. A Zbieg ma racje. Nikt cie nie zmuszal do podawania informacji o sobie, to albo podajesz rzaczywiste, albo nie nalezalo ich wcale podawac. A tak to z gory jestes "podejrzany facet"
|
Paliæ 8) tylko w trybie DAO.
|
Cytat:
|
Cytat:
no to sprawdzilem i przeczytalem ze bgn: -posiada adres e-mail na ktory do niego mozna pisac i jesli zna odpowiedz na pytanie to odpowiada, a jak nie wie to odpowiada ze nie wie - ze zlokalizowany jest na terenie Dolnego Slaska ( nalezy zatem sadzic, ze przemieszcza sie po tym terytorium) - ze robi robi rozne rzeczy ( czytaj wykonuje rozne prace i zalezy to od pory dnia, np.rano nic nie robi tylko pije kawe, a potem to roznie) - ze jest zaawansowany wiekowo ( rubryka nie precyzuje czy fizycznie, czy psychicznie czy tez emocjonalnie) reszty informacji nie ma , bo bgn nie uznal ich za istotne. IP bgn wyswietla sie zawsze, chociaz moze sie roznic, bo nie zawsze korzysta z tego samego komputera Nie wiem zatem, co tez takiego cie zbulwersowalo, ale poniewaz jestem bardzo wyczylony na wszelkiego rodzaju opinie, to doszedlem do wniosku, ze nie musze sie wstydzic urody i zalaczylem jeden z organow ( mysle,ze ten ladniejszy) |
... no prawda, ³adny masz organ bgn, nie powiem :) .
|
wojloj uprzejmie prosze zebys usunal niepotrzebne i nieprawdziwe informacje i jesli nie chcesz ich podawac to nie odstawiaj takiego czegos
|
Cytat:
Zaiste (nareszcie - mi³o poznaæ) niczego sobie... A zawód to zgadujê... ninja? ;D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:01. |