![]() |
Poszukiwane mieszkanie w Poznaniu!
Witajcie Dobrzy Ludzie.
A wczora z wieczora... zadzwoniła do mnie pani, u której wynajmowałem dotychczas mieszkanie i stwierdziła, że mamy się wyprowadzić, do końca września mamy zabrać swoje rzeczy i fruuu! Że niby ma inne plany, co do tego mieszkania. Że syn, że coś tam... Tak czy inaczej, zostałem bezdomny. I tu pytanie do Was. Czy ktoś z Was słyszał może, żeby np. jakiś znajomy miał do wynajęcia. A może ktoś z Was może wynająć mieszkanie. Interesuje mnie mieszkanie dwupokojowe lub pokój dwuosobowy. Cena... jak najniższa :fiu: Za wszelką pomoc z góry dziękuję :uklon: |
Nimal wyjechal - pogadaj z jego ukochana:D
|
Cytat:
|
http://forum.cdrinfo.pl/members/prezesik/
zakladka "o mnie":haha: |
Cytat:
Picie... :fiu: Zdarza się :szczerb: Rozrywkowość w normie. Ani za cichy, ani za głośny :] Bezkonfliktowy. Oczywiście używalność kuchni powinna być. W ogóle dobrze, żeby to było w mieszkaniu studenckim albo jakieś osoby pracujące. Cena - to chciałbym się zmieścić w 500zł już z opłatami (od osoby). Bo przypominam, że chodzi o dwie osoby. |
Cytat:
Sorry, ***380;e tak dopytuj***281; ale niekt***243;rzy wlasciciele s***261; wyczuleni na takie zachowania. |
Cytat:
Chodzi o mieszkanie/pokój dla dwóch studentów. Spoko, wiem jacy są właściciele. Nie raz odbywałem takie rozmowy, a niektóre były naprawdę dziwaczne :D |
Jak coś bedę wiedział, dam znać na PW. Ze swej strony doradziłbym Ci jeszcze popytać o pokój/mieszkanie w kościele O.O. Dominikanów. Oni maja bazę wolnych kwater. Kiedyś szukałem też pokoju dla kuzynki. Nigdzie nie dało się znaleźć a u Dominikanów się udało. Tyle tylko, że do rozpoczęcie roku już blisko i może być duży kłopot.
|
Cytat:
|
Cytat:
skurczy:>byk jeden :hmm: moze ma nam cos do powiedzenia|| |
Odpowiedzia***322;, odpowiedzia***322; :>
Niech se poczyta :D I tej wersji b***281;d***281; si***281; trzyma***322;... || |
gdybyś w Krakówku studiował...:fiu:
|
A u hodowc***243;w ma***322;p sprawdza***322;? Mo***380;e za darmo przygarn***261;! || :jezyk:
|
Cytat:
|
Tam nie ma miejsc. S***322;onie sprowadzaj***261;! ((
Ale znalaz***322;em bardzo ciekaw***261; ofert***281; kwatery... ... na cmentarzu || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:30. |