![]() |
Dlaczego to nie dziala..
Panowie i Panie, mam problem.. Zainstalowalem se super programik CloneXXL (sami go zachwalacie) ale jest pewien problem, caly czas jakis komunikat mi wyskakuje o ASPI, ktore zreszta sciagnalem z CDRinfo Aspi_v470. Acha mam XP.
Pozdrawiam |
scoagnac sciagnales a zainstalowales?
|
Sciagnalem=zainstalowalem :)
|
Mialem taki sam problem jak Ty KoWaLiK i pomogły mi te pliki. Zobacz może Tobie też pomog±.
|
Cytat:
PozDR.. |
mówisz że zainstalowałe¶? to lepiej sprawdĽ czy jeszcze jest całe bo xp ma wredne zwyczaje / pewnie brakuje jednego z plików -< też tak kiedy¶ miałem tylko że nie clony krzyczał tylko feurio/
po prosty naistaluj jeczcze raz pozdro |
No wiec clony ma taki glupi zwyczaj, ze jak cos nie wyjdzie mu z aspi to pozniej nawet jak je zainstalujesz to i tak bedzie sie burzyl i nie bedzie chcial poprawnie wspolpracowac.
Proponuje rozwiazac problem w taki sposob: Najpierw instalujesz aspi. Potem odpalasz nero i z niego uruchamiasz clony powinien uruchomic sie normalnie bo nero ma swoje aspi. Gdy wszystko mu ustawisz to pozniej bedzie juz normalnie dzialal. Zreszta jak bys wrzucil aspi do tego samego katalogu co clony to tez nie powinno byc juz zadnych problemow. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:23. |