![]() |
Oczywiście wg. *mnie* dno. Jak dla mnie za duże stężenie absurdów - szkoda bo tematyka ciekawa, fajni aktorzy i dobre uniwersum. Pierwszy sezon w miarę ok, dalej to już równia pochyła. Cóż, takie jest moje zdanie.
|
Cytat:
Fakt, że scenariusz przetrwał i dotarli do końca fabuły o czymś świadczy (widownia). Lepsze seriale o mniejszej oglądalności nie miały tyle szczęścia (Terranova np.). |
I po piątym, ostatnim, sezonie. Dno! Serio. Natężenie absurdów jest tak duże, że można by po kilkanaście, czasem więcej na odcinek, wypisać.
Ale obejrzałem... bo lubię tę aktorkę. :czar: Dwa dialogi bardzo mi się podobały. Pierwszy: unieruchomionego Obserwatora z Peterem i drugi, ostatnia rozmowa Niny z Wintermute'm (czy jak mu tam było). |
Straszne...
|
Ja wymiękłam po kilku odcinkach. Dla mnie to był zbyt straszny film... Wolę komedie romantyczne.
|
Pierwszy sezon już za mną - wrażenia bardzo pozytywne :)
Przede mną drugi - jak na razie jest ok chociaż szkoda mi Charliego |
Cytat:
Cytat:
|
Drugi jeszcze w miarę ok, ale trzeci i czwarty są słabe. Mimo to będę oglądał - lubię tą aktorkę. :D
|
Ja jestem na pierwszym sezonie dopiero. Oglądam z przyjemnością. Pierwsze odcinki rzeczywiście mogłyby podchodzić pod Archiwum X. Wszystko możnaby sobie jakoś tam wytłumaczyć - oczywiście z lekkim przymróżeniem oka do momentu... teleportacji. Zresztą w jednym z odcinków (chyba 14ty) Olivia używała fajnego określenia, że gościu się StarTrek'ował (w sensie teleportował) :D lubię takie nawiązania :) zamierzam oglądać dalej - i wiem, że sporo jeszcze przede mną...
|
Ehh skusiłem się i obejrzałem pierwszy odcinek czwartego sezonu.
Póki co jest kiepski, odgrzewany kotlet. I strasznie irytuje mnie ten okularnik. I już można się domyślać, że jest kolejny świat równoległy. |
Bieronu, mi się podoba :P
Promo czwartego sezonu: |
Aż musieli widzom streścić 3 sezony. heh
Mnie się to przestało podobać w trzecim, który oglądałem bardziej z przyzwyczajenia. Na czwarty mnie chyba nie namówią. |
Internetowa seria "Fringe: Past + Present + Future".
5. FRINGE - "Past + Present + Future - The Journey Home" 6. FRINGE - "Past + Present + Future -- Facing Destiny" 7. FRINGE - "Past + Present + Future -- The Future is Now" 8. FRINGE - "Past + Present + Future -- A Different Choice" |
Internetowa seria "Fringe: Past + Present + Future".
1. FRINGE - " Past + Present + Future " 2. FRINGE - " Past + Present + Future -- A Tragic Past " 3. FRINGE - " Past + Present + Future -- A Tale Of Two Walters " 4. FRINGE - " Past + Present + Future -- Fringe Takes Flight " |
Ujmę to tak, nie szukam w tym naukowego sensu/dowodów, serial zapewnia rozrywkę i 'cool story', tyle :)
Sezon nowy z tego co czytałem już zamówili. ( Nie wiem tylko co z nowy sezonem serialu V :( ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:31. |