![]() |
Dysk Twardy nie działa
Witam
mam nastepujacy problem, mam dysk 80 GB gdzie jest system XP i drugi 40 GB. po ktorym restarcie straciłem dostep do dysku 40 GB. nie widac go rownież w BIOSie. Nie wiem co robic a mam na nim dosc istotne dane. Bardzo bede rad za pomoc. pozdrawiam |
Zdechl byl on???
Pogodzic sie z tym przykrym, katastrofalnym i nieodwracalnym faktem??? Tez rad jestem, ze zawitales w te progi. Zawszec too jeden wiecej niz te skromne 75 tys. Ps: jak go nie widac w BIOS, to mozesz ewentualnie poprzez kieszen zewnetrzna USB. Jak tam tez nie - to j.w. Aha i nie dziekuj - to zapesza. No dobra, zastanowilem sie, zal mi ciebie - wiec powiem: kup druga identyczna elektronike do dysku, jak mowie identyczna to pisze dokladnie taka sama do ostaniej cyferki modelu i firmware. Serio. |
A mo***380;e nie zgin***261;***322;, tylko zagin***261;***322;?
Ja bym go podpi***261;***322; na innej ta***347;mie do innego kontrolera. Nawet do innego kompa. Mo***380;e gdzie***347; si***281; odnajd***261; zaginione bajty... |
Panowie k......... panowie potrzebuje konkrety a nie ironiczne teksty, ratujcie moj dobytek wieloletniej pracy bo bede musiał ciagnac druta. Moze jest tutaj w srod Was jakis geniusz co potrafi pomoc w potrzebie, nieche sie ujawni i napisze extra cos, a nagroda go nie ominie....
to wszystko Panowie i Panie, czekam na wiesci....AMEN ! Cytat:
|
Te, jakie ironiczne?
Konkrety masz w obydwu postach. Pr***243;bowa***322;e***347; co***347; zrobi***263;? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeżeli nadal nic to tak jak yahol napisał wymiana elektronik w dysku. |
A jak ju***380; wszystko zawiedzie, to ontrack albo vsdata.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:38. |