![]() |
METALMANIA 2009
|
Chodzą plotki, że skład wzbogaci się o Exodus i Judas Priest.
|
W JP to raczej w***261;tpi***281;. :kreci_gl:
|
Panowie, mamy potwierzony Overkill i Exodus :D
|
A moje w***261;tpliwo***347;ci by***322;y uzasadnione - Priest nie zagra na MM. :nie:
|
+ Incite
|
+ Soulfly
|
|
z tego co tu piszą to ma to być fest !!!
http://www.metalmind.pl/metalmania/i...newsy&more=185 mi się coś zdaje ze do festu to im daleko każda Metallmania przypomina mi czasy PRL w których nie było dane mi żyć !!! Spodek piwo sprzedawane na boku w namiocie,tarasie itp. zakaz robienia zdjęć itp. TRAGEDIA kiedy polscy organizatorzy pójdą po rozum do głowy ze fani muzyki Metalowej to nie kibole itp. ze to jest IMPREZA na której przychodzi posłuchać się muzyki i wypić piwko i dobrze się bawić nie koniecznie lać po ryjach rozwalać mienie osób trzecich. Samo wejście na teren Spodka... to gdy byli znajomi z Niemiec pytali czego ci faceci(ochrona) u nas szukają (rewizja) NO COMMENTS... |
Cytat:
pozdrawiam |
Ilość załączników: 1
Było nie było po raz 9 wypada jechać tak ze bilet kupiłem z 3 miesięcznym wyprzedzeniem a zamówiłem już końcem listopada co aby nie brakło bo do "stodoły" wchodzi niecałe 3tys. ludzi
cena 135zł jak za to to na samego Soufly warto jechać a dotego Załącznik 50667 |
Ilość załączników: 1
a więc 2 dni dwa koncerty wpierw koncert który był najlepszy w ciągu tych 2 dni
Załącznik 51394 trochę daleko i nie widać no ale nie pojechałem tam robić fotek Max podczas ROOTS w koszulce POLSKI ! to jaka charyzma jest w tym człowieku powinno być inspiracją dla każdego KONCERT wręcz idealny publika tego wieczoru rewelacyjna. to co zagrali to jest nie do opisania zagrali ma się rozumieć z nowej płyty 3 kawałki Nailbomb do tego Sepultura wejście z Slayare Raining Blood do tego koncert zakończyli Solo Kirka z Creeping Death dla mnie NO COMMENTS |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16. |