![]() |
Jest tylko jeden i nie jest upubliczniony. Nie pograsz sobie jeszcze. ;P
|
a jaki emulator bys radzil bo tez bym sobie pogral w pare gierek z psxa na ps2 tylko ja mam hdd moze tak sie da jakos odpalic a jak nie to niech bedzie przez mass
|
Nie ma i nigdy nie będzie takiej możliwości.
Trwają prace nad emulatorem PSXa, ale kiedy będzie jakaś rozsądna beta to ciężko powiedzieć. W obecnej, którą testowałem można uruchamiać obrazy z mass i przez host - w finalnej mass, cdvd, hdd i host. Póki co non-public. --- Co do PSMS to... nie zadawaj kilku nie związanych ze sobą pytań w jednym temacie. Załóż nowy lub zadaj w podobnym jeśli takowy istnieje. |
Nie ma mo***380;liwo***347;ci odpalenia gry z pendriva ,co do emulatora nie wiem .
|
Gry z PSX na PS2 przez pendrive
Witam, czy jest mo***380;liwo***347;***263; za pomoc***261; unofficial Launch ELF v4.20 uruchomi***263; gr***281; z PSX, kt***243;r***261; mam na pendrive(WORMS WORLD PARTY) lub inny spos***243;b, nie nagrywaj***261;c tej gry na p***322;yt***281;??
Mam Myth mod-Chipa, kt***243;ry obs***322;uguje gry psx z P***321;YTY, ale zale***380;y mi na tym aby gra ruszy***322;a z pendrive. PS. Przy okazji mam pytanie co do PSMS(emulator Master Sytem). Zrobi***322;em plik files.txt i pisze ze nie wykrywa tego pliku. emulator odpalalem z MC i pendrive, files.txt dalem tu i tu i nic. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:25. |