![]() |
minimalna prędkość nagrywania
Cześć
Czy są jeszcze na rynku tzn, w sklepie nagrywarki, które wypalają z prędkością 2x a najwyżej 4x? Zależy mi na małych prękościach bo chcę wypalać audio. Jaka jest minimalna prędkość nagrywania w dostępnych jeszcze w handlu nagrywarkach: Teac 40X i Plextor24X i Plextor 40X? Pozdrawiam Poniek |
A po co Ci taka mała prędkość nagrywania? Chcesz czekać 45min. aż się nagra jedna płytka?! Pomyłka!!! I tak nie usłyszysz różnicy w jakości.
|
poszukaj postow ( opcja szukaj ) na ten temat, tam wszystko jest napisane
|
Cytat:
W/w przez Ciebie mają minimalną x8. |
wiesz... zawsze mozna zalatwic x4 albo x2, odpowiednio drozej oczywiscie,
sytuacja analogiczna do losu pamieci SIMM |
Pedros - nie podpuszczaj goscia bo naprawde zacznie szukac tego juz teraz zabytku hehehe ;p
Poniek - spoko mozesz palic muze x8 bedzie oki, a sprzety do ktorych sie przymierzasz sa wporzo, a plex 24x chyba moze palic od 4x ale to nie jest konieczne :-) |
Z tego co wiem, to Samsung SW-224B może palić najwolniej 4x, a najszybciej 24x. LG 24x i 32x najwolniej 8x (więc to Ci chyba nie pasi).
|
Nie podpuszczam :) pisałem poważnie - ale też poniek specjalnie nie zachwalam
Faktycznie - młoda to ona nie jest. Ale nawet dziś (taki traf) widziałem gościa, który taką zamówił. Cóż - jej cena w stosunku do szybkości nie jest niska, ale ja uważam, że ten model się LG udał. I jeśli plex nagra x4 to może lepszy wybór A może lepiej kupić coś używanego w cenie CD-ROMa? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:25. |