Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Homebrew (https://forum.cdrinfo.pl/f106/)
-   -   mam problem z ulelf global war edition (https://forum.cdrinfo.pl/f106/mam-problem-ulelf-global-war-edition-79968/)

Berion 28.09.2008 17:46

Tw***243;j post jest chaotyczny i nie po Polsku. Tego si***281; NIE DA czyta***263;!

---

Cytat:

Napisany przez dejwid333 (Post 968057)
Witam wszystkich na tym forum!
A wiec tak pobra***322;em z internetu ulaunchelfa globalwar edition [...]

Nie znam. Z wersji LE s***261; tylko:
- oryginalny, stary LaunchELF by Mirakichi
- unofficial LaunchELF by EP/Dlanor
- LBF/LBR by nie wiem kto ;]

Je***347;li kto***347; wypu***347;ci***322; jaki***347; przekompilowany release to podaj link (no chyba, ***380;e zawiera te***380; programy komercyjne to nie dawaj - tylko zamie***347;***263; samego ulelfa z jego konfigiem itp.).

Cytat:

[...] ja mam konsole przerobion***261; free mc bootem i esr [...]
Nie u***380;ywaj okre***347;lenia: "przerobiona". Jest l.a.m.e.r.s.k.i.e, nie adekwatne i wymy***347;lone przez jakiego***347; imbecyla.

Masz konsol***281; z wgranym na kart***281; exploitem DVD-Playera (exploit BxEXEC) lub po prostu wystarczy napisa***263;, ***380;e masz na karcie FMCB i ESR. ;)

Cytat:

[...] ale jak chce jakis program wlaczyc to wyskakuje czarny ekran,dlaczego nie chce sie odpalic zaden program? [...]
Teraz pytanie jest nast***281;puj***261;ce:

uruchamiasz program przez:
- eksploratora, czyli wchodzisz na cdfs:/ i wybierasz *.elf-a?
- z menu, czyli odpalasz program wpisany do menu?

Jaki to jest program, kt***243;ry si***281; nie chce uruchamia***263;?

Cytat:

[...] i tam na tym obrazie plyty jest swap magic wiec bym tylko odpalil i sprawdzi***322; ewentualnie z koleg***261; pogra***322; [...]
Po co Ci Swap Magic to nie wiem, cokolwiek nie odpalisz z FMCB/ESR dziedziczy jego ograniczenia, czyli dla SM wszystkie p***322;yty te***380; musz***261; by***263; PS2DVDV (czyt. spatchowane np. ESR Disc Patcherem).

Przynajmniej tak mi si***281; wydaje. Mo***380;liwe, ***380;e nie mam racji.

Cytat:

[...] A obraz przerobi***322;em programem ultra iso m***243;j backup gry dave mirra bmx 2 dzia***322;a po przerobieniu [...]
Co rozumiesz poprzez s***322;owo: przerobienie?

Cytat:

[...] jeszcze jakby ktos wiedzia***322; jak sie zmienia skin w sms-ie to bym byl wdzieczny,albo jak sie zmienia skin w ulelfie a robi***322;em wed***322;ug poradnika ale dalej bylo tak samo ;/
Wybiera si***281; z menu skin... dla SMS musz***261; by***263; w mc0:/SMS/Skin/, dla uELFa gdzie chcesz bowiem ten ma eksplorator plik***243;w. Temat tyczy si***281; czego innego wi***281;c nie zadawaj kilku pyta***324; w jednym topiku, kt***243;re nie s***261; ze sob***261; w ***380;aden spos***243;b powi***261;zane.

dejwid333 28.09.2008 16:45

mam problem z ulelf global war edition

Witam wszystkich na tym forum!
A wiec tak pobrałem z internetu ulaunchelfa globalwar edition i tam znajduje sie nie sam ulaunchelf ale i kilka przydatnych programów,dobra spoko jest on nagrywany na cd ale ja mam konsole przerobioną free mc bootem i esr i patchować musze ale tylko moge dvd no to przerobiłem obraz plyty na dvd i patchuje dobra odpalam i wlacza sie ulaunchelf ale jak chce jakis program wlaczyc to wyskakuje czarny ekran,dlaczego nie chce sie odpalic zaden program?a ja mam ulaunchelfa na memorce i mam tez esr,sms i konfiguratora free mc boot i odpalam esr czy sms czy ulelfa z ps2 browsera bo mam free mc boota 1.6 .i chcialem np. sprawdzic backup gry mojego kolegi (nie zpatchowaną wiec nie bedzie dzialac z esr) i tam na tym obrazie plyty jest swap magic wiec bym tylko odpalil i sprawdził ewentualnie z kolegą pograł :P wiec jest pytanie dlaczego nie odpalają programy z tego obrazu płyty?Na forum szukałem i to nie jednym ale rozwiązania nie znalazłem.A obraz przerobiłem programem ultra iso mój backup gry dave mirra bmx 2 działa po przerobieniu.Także prosze o szybką odpowiedz , z gory bardzo dziekuje . uff ale sie rozpisałem :D
EDIT:jeszcze jakby ktos wiedział jak sie zmienia skin w sms-ie to bym byl wdzieczny,albo jak sie zmienia skin w ulelfie a robiłem według poradnika ale dalej bylo tak samo ;/

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:15.