![]() |
|
nero 9
Ilość załączników: 1
kurcze jaka roznica !!!! to samo a o polowe mniej ! moze lepiej skapresowane ?:wow:
no tak 9.2.6.0 to 7zS.sfx a 9.4.26.0 to neroSFX.exe |
Nowa nerwówka Nero 9.4.26.0 :)
http://www.nero.com/eng/downloads-nero9-trial.php http://www.nero.com/plk/downloads-ne...bb5229d4365361 |
Tak, mam angielskiego windowsa - nie ma dla mnie znaczenia, czy winda gada do mnie po polsku czy po angielsku. :D
|
Ależ właśnie ja instaluję cały pakiet bo go używam, może np. Nero Vision nie tak często ale używam. To raz, a dwa, to jaki masz komputer? Dwurdzeniowy? Czy stary, 5 letni? Jak ja wgrałem Nero 8 to już mnie wkurzało to, że klikałem "utwórz płytę" to program się uruchamiał ok. 30 sekund. Teraz mam Nero 6 i wszystko idzie błyskawicznie a przy okazji ma wszystko to, co potrzeba :D Mi HD niepotrzebne bo i tak nie mam nagrywarki Blu-Ray, telewizora czy monitora HD. joujoujou, to ty masz Eng Windowsa? :D I nie prawda, że mi Windows wystarczy, jak by mi to wystarczyło to bym przecież Nero nie instalował, proste?
|
No to ja mogę krytykować - używałem nero ponad dwa lata. :taktak:
|
@jou ostatnio używałem CDBurnerXP - mały darmowy ale gdy zacząłem coś robić podczas nagrywania DVD z danymi nagle prędkość spadła do ~4x...Z Nero tego problemu nie mam ;)
Wracając do krytykowania. To zazwyczaj ludzie narzekają na to czego nie używali albo używali 5 minut. |
Ilość załączników: 1
|
@darolo1 nie pierwszy temat kiedy pleciesz głupoty...
Nero używam od wersji bodaj 5. Kiedy przechodziłem z wersji 8-->9 odczułem, że program się o wiele szybciej uruchamia i przy nagrywaniu o wiele mniej obciąża komputer. Cytat:
U mnie Nero 9 zajmuje 200MB! Na przyszłość nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia bo się tylko ośmieszasz. |
nasluchales sie opowiesci i je powtarzasz !
wystarczy zainstalowac z pakiety tylko to co cie interesuje np.nero room i nic wiecej a glowna roznica miedzy 8 a 9 do multimedi i video HD ! no ale gdy sie wypala tylko cd audio i dane to sie psioczy , z tego co wypisujesz wnioskuje ze zaden inny program do wypalania jest ci nie potrzebny - wystarczy ci to co jest juz w windowsie ! - ale pewnie znowu nasluchales sie basni z tysiaca i jednej nocy o microsofcie i tez jest be wedlug ciebie. " to co dziecko chcesz kielbasy ? " cytat z pewnej reklamy. |
Proszę bardzo! Po co mi pakiet który zajmuje tyle samo co Windows XP w zasadzie, ociężale chodzi (co w przypadku mojego nie najnowszego kompa ma znaczenie) itp. Po za tym w stosunku do Nero 8 nic się nie zmieniło po za tym, że jest bardziej ociężały i więcej miejsca zajmuje. Więc nie ma sensu kupować Nero 9 skoro 8 to w zasadzie to samo :D A Nero 10 jak ma zajmować 10 GB i wymagać procków 4 rdzeniowych to niech w ogóle nie wychodzi ;)
|
uzasadnij to slowo porazka !
ps. napewno lada moment pojawi sie nero 10 ! |
A co do Nero - 9 to porażka, niczym za bardzo się nie rózni od 8, jedynie tym, że automatycznie wywala reklamy i takimi paroma drobnostkami. Ja używam Nero 6 Ultra i mi wystarczy.
|
big deal||
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21. |