Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Sposób na grę stranglehold? (https://forum.cdrinfo.pl/f11/sposob-gre-stranglehold-80020/)

DejaVu 16.03.2009 19:24

Daemon Tools Pro Advanced v.4.30.03.04

Jednak dał radę zrobić działający obraz gry Stranglehold-potem zainstalowałem z tego obrazu-i działa z napędu IDE ,ten drugi odinstalowałem :taktak: Jak i również odinstalowałem z systemu Alcohol(na razie mi nie potrzebny) Teraz robię sobie kopię obrazu na płytkę DL.:haha::spoko:

DejaVu 06.01.2009 22:35

E tam latać z kompem pod pachą:nie: nie dla mnie-w sumie i tak przeważnie jadę na słodyczach-ale wolał bym aby dało zrobić chociaż działający obraz-zawsze to jakaś satysfakcja:taktak: Ale w sumie to i tak ostatnio mniej gram i przestałem kupować wszystko jak popadnie-przeważnie to czekam na opis gry, demo,lub chociaż gamepley-na kilku grach się zawiodłem-szkoda kasy-teraz robią gry ładne graficznie ale ogólnie do d...
A z tymi programami to pomyślę nigdy nie robiłem obrazu systemu-a dziś nawet dla małego stawiałem windę bo coś ostatnio za często mu komp się resetował-coś powodowało błędy.
Ale to już nie na temat-patrzę że nie zaglądasz na PW

marekzi 06.01.2009 22:18

Z nowym DTpro Trial jest tak, że producent się wycwanił i nie da się go już uruchomić na lipnym e-mailu, jak przedtem. Trzeba podać prawdziwy, oni wysyłają link aktywujący i po zarejestrowaniu na stronie można go odpalić - a to jest konieczne aby uruchomić pełną wersję. I sprawdzają chyba IP, aby nie można było rejestrować triala w nieskonczoność na nowych e-mailach. Jedyne wyjscie, to wziąć kompa pod pachę i podpiąć go u kogoś z innym IP. Wtedy można postawić pełna wersje i należy koniecznie zrobić obraz systemu (np. Acronisem czy Ghostem) na przyszłość. To ostatnie to tez sposób na kłopotliwy format - stawiasz nowy system ze wszystkimi programami jakie miałeś w 10 min.

DejaVu 06.01.2009 21:12

:haha: Chyba tak ;) Próbowałem po ściągnięciu jeszcze raz zainstalować- i d.. nawet jak podasz inną nazwę i adres-siedzi pewnie coś w rejestrze i pilnuje żebyś znowu nie zainstalował!:taktak: A te wszystkie programy które niby defragmentują i czyszczą rejestr też są do d..
Może format by coś dał?ale mi się to nie uśmiecha.:nie:
Na razie nie potrzebuję tego DTP-chodż by się przydał:taktak: Dziś chciałem zrobić dla dzieciaka obraz płytki Kung fu Panda-SecuRom 7.36 i nie działa?? dziwne to mój pierwszy SecyRom który ''staje okoniem'':sciana:cukierek jest ale nie do PL-brak głosu.

marekzi 06.01.2009 20:50

Khmmm... jak by to powiedzieć? - chyba słabo się starasz, że Ci się skończyła...

DejaVu 05.01.2009 06:35

Miałem najnowszą wersję ale po 40 dniach używania się skończyła licencja!-wiadomo co ''piękne''szybko się kończy.

marekzi 05.01.2009 00:21

Nadal nie masz DTpro?

DejaVu 04.01.2009 16:57

No i nie pamiętam czy próbowałem zrobić obraz tej gry jak miałem Daemon Tools pro trial??ale pewnie tak.No cóż nawet najnowszy Alcohol 1.9.8 z tą grą sobie nie radzi, ale dopisało mi szczęście w nowym roku- znalazłem działającego cukierka u naszych wschodnich sąsiadów! Wiadomo Słowiańska krew:haha: Amerykanie tego nie potrafią.:spoko:

DejaVu 03.10.2008 17:04

Może kiedyś pokonbinuję jak będęmiał DTpro

czary2mary 03.10.2008 11:29

Ilość załączników: 1
Więc teraz masz już pewność co do zabezpieczenia które w twoim wydaniu posiada SafeDisk 4,85.Będzie ciężko wszyskie Fixe exe są zrobione do Secu-Rom-a i dlatego nie zadziała żadna witamina.YASU nic nie da bo ostatnia wersja ma wsparcie dla SafeDisk4.7.Pozostaje Daemon ToolsPro ,u mnie dawał radę z SafeDiskiem 4,81,a z 4,85 nic jeszcze nie miałem więc na 100% nie powiem.Masz na screenie ustawienia do zrobienia obrazu i zamontowania w napędzie wirtualnym ustawionym na IDE.
Załącznik 49680

DejaVu 03.10.2008 05:12

Dzięki loki7777 :spoko:pozdrawwiam:)

loki7777 02.10.2008 20:50

Programik to FastStone Capture - do wersji 5.3 freeware- potem trial

TO tak apropo zrzutow ekranowych:)

DejaVu 02.10.2008 19:48

ok' czym zrobiłeś screeny ProtectionID? ja do zrzutów używam XnView ale coś w tym przypadku nie chce zrobić ''zdjęcia" kiedyś miałem jakiś programik nie pamiętam nazwy można było jak u Ciebie ''rysować'' strzałki:D
Masz tu 2 skany nie wiem czemu nie ''pełne'' w przypadku dvd ale jest tam retail exe-safedisk

czary2mary 02.10.2008 19:32

Pokaz screen ze scanu ProtectionId v0.6.0.0 .Zabezpieczenie jest w stranglehold.exe co widać na moim screenie.
Zalecamy trening na bocznym boisku;).

DejaVu 02.10.2008 18:59

to ju***380; nic nie rozumiem-mam ProtectionId v0.6.0.0 Beta Xmas2007 i on u mnie nic nie wykrywa a DTpro mam z t***261;d;)
ma***322;e sprostowanie wykrywa podczas skanu p***322;yty safediska-a podczas skanu folderu gdzie jest zainstalowana gra nic nie wykrywa

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:34.