![]() |
Cytat:
|
Przed***322;u***380;acz nie ma filtr***243;w przepi***281;ciowych. nez[oeczmola i wy***322;***261;cznika. To jest listwa
|
przeciez to jest Przed***322;u***380;acz :D no chyba ze u was mowi sie listwa :D
tak, wiem teraz sie wycwanilem i wylaczam calkowicie z pradu :szczerb: ( pies i kot jeszcze nie umieja podlaczac wtyczki :D ) a propos Biosu to niemam tam nic zwiazane z Wake_on_lan... albo przegapilem, ale sprawdzalem kilka razy O.o |
Listwa to takie coś :D :
http://img204.imageshack.us/img204/3...twa1ud4.th.jpghttp://img204.imageshack.us/images/thpix.gif |
a wiec tak : niewiem o co kaman z ta listwa :szczerb:
a w biosie zaraz sprawdze :) |
Mhm, opcja Wake-On-Lan bodaj***380;e.
|
sprawdz w biose czy nie masz ustawionego wzbudzania komputera poprzez siec.
Wtedy komputer moze dostawac sygnal z sieci ethernet i sie podnosci. Rozumiem ze przypadkiem takich wynalazkow jak karta RSA nie masz w komputerze i nikt sie z toba nie bawi|| |
Na 99***37; komputer masz podpi***281;ty do listwy. Jak wy***322;***261;czysz kompa to wy***322;***261;cz listw***281; :) Komputer si***281; nie w***322;***261;czy. Przynajmniej dzi***281;ki temu wyeliminujesz problem ogonu psa, kt***243;ry ze szcz***281;***347;cia mo***380;e uderza***263; w przycisk w***322;***261;czania :D
|
hehehe xDD jak niema mnie w domu to wyjmuje wtyczke od pradu xD , no chyba ze sama sie podlaczy :szczerb: albo pies lub kot :haha:
|
Nie wy***322;***261;cza***263;...
;-) |
Komputer SAM się włącza ! O.o Co jest?
Witam
Mam ogromny problem, bowiem juz chyba 4 raz w tygodniu zdarzyło mi się że komputer SAM ( wiem że brzmi to dziwnie i niewiarygodnie ) ale naprawde SAM z siebie się włacza... Fakt byly z nim wczesniej duze klopoty, mianowicie resetowal sie i nie chcial sie wlaczyc, lecz zmiana zasilacza to byl strzal w 10 ! dodam jeszcze ze po wymianie zasilacza zaczely wyskakiwac blue screeny ( przed wymiana tez byly ale nie tak czesto ) mam spisane kody wiekszosc z nich dotyczy win32k.sys albo nfts.sys albo sysaudio.sys ; tytuly to miedzy innymi : IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL badz PFN_LIST_CORRUPT badz MEMORY_MANAGEMENT i prawie za kazdym razem sa inne kody bledu... aha, chcialbym dodac ze w 2 przypadkach samoistnego wlaczenia sie komputera na ekranie istnialo okienko ze byly bledy w rejestrze i system musial naprawic blad, czy cos w tym stylu... sam niewierze ze komputer moglby sam sie wlaczac, podejrzewalem koty ( niewiem, lapkami xD ):rotfl::haha: , psa ( niewiem, ogonem ):haha: :rotfl: ale jak to sie czesto powtarzalo to zwatpilem... jest na to jakas rada? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:29. |