![]() |
LG BE06LU10
Witam Was. mam kilka pytan odnosnie nagrywania na tej zewnetrznej nagrywarce. Chcialbym zrobic kopie zapasowa filmu Blu-ray. Zalezy mi aby taka nagrana plyta mogla byc odcytana w konsoli PS3 (uzywam do ogladania filmow, nie mam innego stacjonarnego odtwarzacza). W zwiazku z tym mam pytania:
1. Jakiego programu uzyc do nagrania filmu na plyte? 2. Jaki nosnik mozecie polecic? 3. Czy PS3 bedzie czytac nagryane plyty, czy musze kupic stacjonarny odtwarzacz? dziekuje z gory za odpowiedzi |
1. Nero
2. Verbatim 3. tak ale UDF 2.5 |
Odświerzę temat z innym pytaniem dotyczącym tej nagrywarki. Zakupiłem płyty Maxell BD-RE DL 50 GB i mam z nimi problem, ponieważ nie chcą "współpracować" z nagrywarką (nie da się ich sformatować, ani nic z nimi zrobić). Posiadam wiele innych płyt, w tym także inne maxelle (m. in. BD-RE 25 GB, zwłykłe BD 25 GB i 50 GB) oraz Panasonic'i BD-RE DL 50 GB i nie mam z nimi najmniejszych problemów. Ktoś wie, co może być problemem?
|
DVDfab do konwersji fimow
BD rebuider tez moze byc Do nagrywania IMGBURN albo DVDFab nero nie polecam bo to chłam do plyt BD Michu moze twoja nagrywarka nie radzi sobie z BD 50GB RE i tyle . Jak cos to odkupie od ciebie ta plyte za jakas rozsadna cene |
Może taka prozaiczna rzecz jak wgranie najnowszego firmware, które rozpozna te płyty?... :hmm:
|
Jest najnowszy. Zresztą, te płyty tak jak i inne BD RE które posiadam są w wersji 2.1 więc nie wiem, czemu te miałyby nie działać a inne tak.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |