![]() |
wlasnie panowie a karty z dekoderami MPeg2 to jakie znacie:
bo jak przegladalem to na razie zainteresowala mnie Winfast PVR 3000 czy to bylby dobry wybor czy jest cos lepszego ? |
DTV - Digital Television
PVR - Personal Video Recorder |
a ja odpowiedzia***322;em na Twoje drugie pytanie
Cytat:
|
wiesz google googlami, a ja chce poznac opinie uzytkownikow ktorzy na co dzien pracuja z kartami telewizyjnymi
|
Cytat:
cóż za świat, cóż za ludzie, ... :klnie: P.S. jest nawet wyjaśnione co oznaczają skróty :taktak: |
a jakis wyzszy model ktory bedzie mogl zgrywac w locie do rozdzielczosci okolo hd ready ??
a przy okazji co oznaczaja te oznaczenia: PVR, DTV ? |
wyżej wymieniona albo WinFast TV VC100 XP Video Grabber, która służy tylko do zgrywania z wideo
|
@ormianin no wlasnie a jesli mialbys wybrac karte do zgrywania z magnetowidu to co bys wybral ?
|
Kup sobie Avermedia TV Super 007, tani a przy tym ***347;wietny obraz (z kabl***243;wki i naziemnej analogowej) na obecny czas nie warto inwestowa***263; w inne, no chyba ze szukasz jakiej***347; DVB-T czy innego typu... chyba ze co***347; do sk***322;adania wideo to patrzy***322;bym na firm***281; pinacle
|
Cytat:
|
Na pewno różnią się nazwami||
A na stronach producenta i pewnie na wielu innych,takich przywoływanych za pomocą google na bank istnieją opisy:>, tylko trochę kratywności:taktak: |
Na stronie producenta nie ma opisu?
|
roznice w kartach telewizyjnych
Witam,
Panowie czym sie roznia te karty TV miedzy soba: LEADTEK WINFAST PVR3100H Leadtek Winfast PXDTV2300 Hybrid Leadtek WinFast DTV 2000 H Leadtek WinFast PVR2000 z gory dziekuje za odpowiedz. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:23. |